کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

Bipolar disorder (یا شیدایی - افسردگی)

پیشگیری از خودکشی بيمار با تشخیص زودهنگام اختلال دوقطبی!

سلامانه , 16 آبان 1394 ساعت 8:50

ميگنا: اختلالات دوقطبی نوع ۱ و نوع ۲ یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اختلالات روانپزشکی هستند که زندگی فرد مبتلا را به شدت مختل می‌کنند. با توجه به این عامل همواره توجه جدی به ارزیابی، تشخیص و درمان این بیماری وجود داشته است.


اختلال دوقطبی یکی از اختلال‌های روان‌شناختی شدید است که معمولاً از دوران نوجوانی آغاز می‌شود و در صورتی که به موقع تشخیص داده نشود می‌تواند زمینه را برای خودکشی فرد فراهم کند.
به گزارش مجله فرانسوی زبان TOP SANTE، متخصصان می‌گویند علائم ابتلا به اختلال دوقطبی معمولاً بین 15 تا 19 سالگی آغاز می‌شود و در اوایل غیر طبیعی به نظر نمی‌رسد اما به مرور و در صورتی که والدین توجهی به تغییرهای رفتاری فرد نداشته باشند، می‌تواند خطرناک باشد.

تشخیص اختلال دوقطبی بسیار سخت است و گاه با افسردگی اشتباه گرفته می‌شود. فرد مبتلا به اختلال دوقطبی معمولاً قبل از 25 سالگی دچار افسردگی می‌شود و زمینه خانوادگی ابتلا به اختلال دوقطبی را دارد.
عکس‌العمل‌های غیرمعمول به درمان‌های ضدافسردگی و اقدام به خودکشی می‌تواند از دیگر علائم ابتلا باشد.

برای تشخیص قطعی نیاز به جلسه گفت‌وگو با فرد مبتلا و آزمایش‌های کلینیکی است. آمار نشان می‌دهد از هر 2 نفر مبتلا به این اختلال یک نفر حداقل یک مرتبه در زندگی خود خودکشی کرده است و 15 درصد برای خودکشی تلاش کرده‌اند.


کد مطلب: 33810

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/33810/پیشگیری-خودکشی-بيمار-تشخیص-زودهنگام-اختلال-دوقطبی

میگنا
  https://www.migna.ir