کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

تبدیل برخی اسانس‌‌ آدامس‌ها به سم کبدی

26 اسفند 1394 ساعت 12:10

رئیس آزمایشگاه‌ مرجع سازمان غذا و دارو گفت: برخی اسانس‌های مصنوعی آدامس‌ها درکبد می‌تواند به سم تبدیل شود.


حسین رستگار رئیس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران، در خصوص آدامس‌های قاچاق بیان کرد: بخش عمده‌ای از آدامس ها وارداتی هستند که اغلب آن‌ها نیز به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند.
وی درمورد اسانس‌های مصرفی در انواع آدامس‌ها گفت: اگر اسانس‌های طبیعی مانند زیره، گلاب و و ... در آدامس‌ها استفاده شود مشکلی ایجاد نمی‌کند هر چند که مقدار آن باید درحد مجاز باشد.
برخی اسانس‌های مصنوعی می‌تواند با ورود به کبد در بدن فرد به سم تبدیل شود و آسیب‌هایی را به بدن وی وارد کند این نوع از اسانس‌ها هم باید در حد مجاز مورد استفاده قرار گیرد و در فرمول محصول ذکر شود. رستگار در مورد تخلفات انجام شده روی آدامس‌ها عنوان کرد: مشخصات ادعا شده روی این محصولات باید با ماهیت آدامس‌ها تطبیق داشته باشد.
وی راجع به فواید آدامس اظهار کرد: مصرف آدامس‌هایی که طبق روز صحیح تولید می‌شوند می‌تواند به تقویت عضلات چانه، برطرف کردن بوی بد دهان و منظم شدن عملکرد سیستم گوارشی کمک کند.


کد مطلب: 36257

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/36257/تبدیل-برخی-اسانس-آدامس-ها-سم-کبدی

میگنا
  https://www.migna.ir