کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مواد غذایی را در کیسه های پلاستیکی نگذارید

18 مرداد 1395 ساعت 15:38

یک متخصص تغذیه گفت: استفاده از کیسه های پلاستیکی برای مصرف و نگهداری مواد غذایی مجاز نیست.


محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران؛ با بیان اینکه نان داغ در کیسه های پلاستیکی سبب تولید حرارت می‌شود ؛گفت: هنگام خرید نان تازه آن را در کیسه های پلاستیکی قرار ندهید.
این متخصص تغذیه افزود: حرارت نان داغ در کیسه های پلاستیکی سبب تعرق کیسه و کپک زدن نان می شود.
وی درباره ظروف پلاستیکی بیان کرد: پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی تولید می شود به همین دلیل در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی ماده ای به نام مونومر(مولکول های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می گیرد) بوجود می آید که این مواد در دراز مدت ممکن است خطرناک و سرطان زا باشد.
عزیزی در ادامه افزود: تولید مواد مانومر در کیسه و تماس با نان باعث ایجاد بیماری هایی همچون ریوی و اختلال گوارشی می شود و سیستم های عملکردی بدن افراد را مختل می کند.
وی در پایان اظهار داشت: بهتر است بجای کیسه پلاستیکی از پارچه استفاده کنید ،البته از پارچه های ساده نه رنگی زیرا رنگهای بکار برده شده در آنها نیز شیمیایی است.


کد مطلب: 37918

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/37918/مواد-غذایی-کیسه-های-پلاستیکی-نگذارید

میگنا
  https://www.migna.ir