کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رئیس کنگره بین‌المللی اضطراب:

۳۰ تا ۵۰ درصد بچه ها در سن رشد دچار تنش می شوند

خبرگزاري هاي فارس و مهر migna.ir , 3 آذر 1395 ساعت 16:19

رئیس سومین کنگره بین‌المللی اضطراب با اشاره به اینکه به طور متوسط حدود 30 درصد از مردم ایران دچار اختلالات اضطرابی هستند گفت: طرح اضطراب‌زدایی از جامعه توسط مرکز علوم اعصاب شفا در حال اجرا است.


رئیس سومین کنگره بین‌المللی اضطراب، گفت: بچه ها بین ٣٠ تا ٥٠ درصد در دوره رشد دچار تنش بیش از حد توانایی خود می شوند.
به گزارش مهر، پروفسور علی گرجی روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری سومین کنگره بین‌المللی اضطراب در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص)، اظهارداشت: برای اینکه اضطراب در جامعه ایجاد نشود، مهمترین کار مدیریت تنش است.

وی با بیان این مطلب که مزمن شدن تنش، شانس اضطراب را افزایش می دهد، ادامه داد: آرامش بزرگترین موهبت خداست و با وجود آرامش، کیفیت زندگی بالاتر می رود و معضلات اجتماعی هم کاهش پیدا می کند. گرجی افزود: اقتصاد مقاومتی باید در قالب طرح های کلان ملی انجام شود که یکی از این طرح ها اضطراب زدایی است.

وی گفت: کارگری که اضطراب دارد، میزان تولیدش پایین می رود. پزشکی که تنش و اضطراب دارد، بیمار را به درستی معاینه نمی کند. رئیس دانشگاه مونستر آلمان با اشاره به شروع طرح اضطراب زدایی از ٥ سال قبل در کشور، افزود: بچه ها بین ٣٠ تا ٥٠ درصد در دوره رشد دچار تنش بیش از حد توانایی خود می شوند.

وی گفت: همکاری با آموزش و پرورش انجام نشده، اما اطلاعات و تحقیقات را برای آموزش و پرورش فرستادیم. گرجی با عنوان این مطلب که فکر نکنید جوامع غربی آرام هستند، افزود: آنها هم اضطراب دارند و حتی در مواردی اضطراب آنها از ما هم بالاتر است.

وی گفت: طبق تحقیقاتی که به تازگی انجام شد، مشاهده کردند ٥٠ درصد کامندان ادارات آلمان دچار اضطرابی بیش از حد استاندارد بودند.

گرجی اظهارداشت: غربی ها ارتباطات اجتماعی ضعیف تری نسبت به ما دارند و تنهاتر هستند. ما گروه های اجتماعی زیادی داریم؛ مثلا هیئت های مذهبی جایی برای تخلیه اضطراب و تنش است.
وی با عنوان این مطلب که عضو گروه های اجتماعی و خانواده بودن کمک می کند اضطراب کاهش یابد، افزود: اگر می خواهیم شاد باشیم، در مرحله اول باید آرام باشیم.
مدیر مرکز علوم اعصاب شفا ادامه داد: نشانه‌های اختلال اضطرابی در کودکان جویدن ناخن و شب‌ادراری بوده و این مشکل در بزرگسالان به صورت تپش قلب، تعریق، اختلال خ واب و دلهره بدون دلیل بروز می‌کند.

گرجی اضافه کرد: در مرکز علوم اعصاب شفا طرح اضطراب‌زدایی از جامعه اجرایی شده و برهمین اساس تلاش می‌کنیم مدیریت تنش‌ها را آموزش دهیم.
رئیس سومین کنگره بین‌المللی اضطراب گفت: این طرح در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی بوده چرا که فردی که سرحال و سلامت است و به دور از اضطراب بوده بهتر می‌تواند برنامه‌های خود را انجام دهد و این مساله در تولید و بازده کشور اثرگذار است.

گرجی تصریح کرد: در صورتی که تنش مدیریت نشود مشکلاتی همچون سردرد، کمردرد، سوزش سر دل و ... را به همراه داشته و سالانه میلیاردها تومان هزینه دارو به همراه دارد.

رئیس سومین کنگره بین‌المللی اضطراب اضافه کرد: پس زمینه طلاق، اعتیاد و بسیاری از مشکلات اجتماعی اضطراب بوده که با مدیریت این مشکل و آموزش راهکارهای کنترل آن می‌توان بسیاری از مشکلات را کاهش داد.
گرجی گفت: در این کنگره علاوه بر موضوع اضطراب مساله اختلالات اضطرابی پس از سوانح نیز مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفته و درمان‌های نوین در این زمینه نیز مطرح می‌باشد.
وی در پایان گفت: 10 سخنران خارجی از کشورهای آمریکا، استرالیا، انگلیس، کانادا، سوئیس و آلمان حضور دارند.


کد مطلب: 39214

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/39214/۳۰-۵۰-درصد-بچه-سن-رشد-دچار-تنش-می-شوند

میگنا
  https://www.migna.ir