کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

"ميوه " سوخت و ساز بدن را تنظيم مي‌كند

26 تير 1390 ساعت 16:50


يك متخصص داخلي گفت: ميوه‌ها يكي از بهترين مواد ضد سرطاني هستند كه مصرف مكرر آنها سوخت و ساز بدن را تنظيم مي‌كند. علي ابوالحبيب در گفت‌و‌گو با  فارس اظهار داشت: صيفي‌جات از مواد معدني مفيدي برخوردارند و استفاده از آنها در غذاي روزانه، براي سلامتي بسيار مفيد است و مانع از به وجود آمدن بيماري‌هاي مختلف مي‌شوند. وي گفت: صيفي‌جاتي كه رنگ زرد دارند، داراي موادي به نام بتاكاروتن هستند كه در بدن انسان تبديل به ويتامين a شده و براي ديد چشم بسيار مفيدند. اين متخصص داخلي اضافه كرد: صيفي‌جاتي كه از رنگ سبز برخوردارند، داراي موادي به نام كلروفيل بوده و در خون‌سازي از اهميت زيادي برخوردار هستند. صيفي‌جاتي مانند خربزه، هندوانه، طالبي و گرمك ادرارآور بوده و براي شست‌وشوي سيستم اورولوژيك (كليه و مجاري ادرار) مفيد هستند. ابوالحبيب افزود: استفاده مداوم از ميوه به جاي سس و چاشني مصنوعي، متابوليسم بدن را بالا برده و سوخت و ساز را تنظيم مي‌كند. استفاده از كيوي رسيده براي افرادي كه از اجابت مزاج خوبي برخوردار نيستند، بسيار مفيد است. وي بيان داشت: گريپ فروت و نارنج براي افراد مبتلا به فشار خون بالا مفيد هستند. نارنج براي افراد ديابتي بهترين داروست. معمولاً مركبات در فصل زمستان استفاده مي‌شوند و استفاده مداوم از آنها از انواع سرماخوردگي‌ها جلوگيري مي‌كند و مي‌تواند بهترين روش براي پيشگيري از بيماري‌هاي فصل زمستان باشد. اين متخصص داخلي با بيان اينكه بدن انسان به املاح و ويتامين‌هاي زيادي نياز دارد، گفت: ميوه‌هاي فراواني در طبيعت وجود دارد و بهتر است انسان از انواع ميوه‌‌ها استفاده كند تا بدن هرگز دچار كمبود املاح يا ويتامين‌ها نشود. ابوالحبيب اظهار داشت: هسته و دانه همه ميوه‌‌ها ضدانگل هستند و بهتر است انسان هر ميوه‌اي را در فصل خود استفاده كند. ميوه‌ها منبعي غني از ويتامين‌ها و آنتي‌اكسيدان‌ها هستند كه عليه راديكال‌هاي آزاد (مواد پيش سرطاني) موجود در بدن انسان وارد عمل شده و آنها را از بين مي‌برند.  


کد مطلب: 4048

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/4048/ميوه-سوخت-ساز-بدن-تنظيم-مي-كند

میگنا
  https://www.migna.ir