کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

گردو باعث شادابي پوست مي‌شود

26 تير 1390 ساعت 16:53


يك كارشناس تغذيه در يزد گفت: خاصيت پيشگيري كننده از سرطان، مقابله با راديكال‌هاي آزاد، ايجاد شادابي و طراوت در پوست از مهم‌ترين خواص ميوه گردو است. يوسف نقيايي امروز در گفت‌وگو با  فارس در يزد اظهار داشت: گردو در گروه آجيل دسته‌بندي مي‌شود و معمولا هر يك قاشق سوپ‌خوري گردو، 15 گرم وزن دارد كه خود يك واحد غذايي محسوب مي‌شود، بنابراين روزانه مصرف يك تا دو واحد غذايي گردو توصيه مي‌شود.
وي در مورد تركيبات غذايي اين ماده غذايي خاطرنشان كرد: هر 100 گرم گردو داراي 18 گرم كربوهيدرات، 14 گرم پروتئين، 61 درصد چربي غيراشباع، 460 كيلوكالري انرژي، چهار گرم فيبرغذايي، 360 ميلي گرم فسفر، 2.5 ميلي گرم آهن، 500 ميلي گرم پتاسيم و 20 ميلي گرم ويتامين E است.
نقيايي با اشاره به كربوهيدرات موجود در مغز گردو افزود: ‌كربوهيدرات موجود در گردو به صورت قند پيچيده است و قند خون را به سرعت افزايش نمي‌دهد.
اين كارشناس تغذيه با بيان اينكه چربي مغز گردو از نوع اسيد چرب غير اشباع است، خاطرنشان كرد: اسيدهاي چرب موجود در گردو از اسيدهاي چرب مفيد و مناسب گياهي است كه مي‌تواند در تنظيم كلسترول خون نقش داشته باشد.
وي خاصيت پيشگيري كننده از سرطان، مقابله با راديكال‌هاي آزاد، ايجاد شادابي و طراوت در پوست را از مهم‌ترين خواص اين ميوه برشمرد.
نقيايي عنوان كرد: گردو با دارا بودن 20 ميلي گرم ويتامين E در هر صد گرم، نقش آنتي اكسيداني بسيار قوي در بدن ايفا مي‌كند.
اين كارشناس تغذيه همچنين توصيه كرد؛ كودكان و نوجوانان در حال رشد گردو را جايگزين تنقلاتي نظير ‌چيپس و پفك كنند.  


کد مطلب: 4049

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/4049/گردو-باعث-شادابي-پوست-مي-شود

میگنا
  https://www.migna.ir