کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

چه کسانی باید از مصرف «پرتقال» پرهیز کنند؟!

30 دی 1396 ساعت 6:00

پرتقال شیرین، طبعش سرد و تر و پرتقال ترش، طبعش سرد و خشک است لذا برخی افراد باید از مصرف این میوه حتی‌المقدور پرهیز داشته باشند.


در خوردن میوه پرتقال باید دقت داشت که از مصرف این میوه به همراه سایر میوه‌های پاییزی به‌صورت همزمان خودداری کنید. پرتقال شیرین، طبعش سرد و تر و پرتقال ترش، طبعش سرد و خشک است لذا افراد بلغمی و سودایی‌مزاج تا حد امکان از خوردنش پرهیز کنند و در صورت مصرف با مصلح آن گلپر و نمک میل کنند.

از نوشیدن چای بلافاصله پس از خوردن پرتقال خودداری کنید البته خوردن آب پیش و پس از هر میوه‌ای به‌شدت نهی شده و برای سلامتی مضر است مخصوصا اگر آن میوه، آبدار باشد.

تا حد امکان از خوردن پرتقالهای هیبریدی یا پیوندی تامسون خودداری شود؛ برای خوردن این میوه حتما از مصلحش گلپر و نمک به مقدار لازم استفاده کنید.

کسانی که طبع بلغمی دارند یا از معده و روده سرد برخوردارند باید از خوردن پرتقال خودداری کنند. بهترین ساعت مصرف پرتقال در بعد از ظهر است و از خوردن آن در هنگام شب خودداری شود.

توصیه و تاکید می‌ شود بیماران دیابتی، بیمارانی که بی‌اختیاری ادرار دارند، بیماران صرعی و تشنجی، بیماران روماتیسمی و نیز بیمارانی که ریفلاکس گوارشی دارند از خوردن پرتقال پرهیز کنند.
 
 نکاتی درباره پرتقال
یک) آب پرتقال مقوی معده می‎باشد، برای ناراحتی های صفرایی مفید و جبران كننده كمبود ویتامین C در بدن است.
دو) ادرار آور و ضد قی و ضد سم است و خون را تصفیه می‌كند و تشنگی را فرو می‌نشاند.
سه) پرتقال در پرورش اندام و رشد ماهیچه‌ها بسیار مفید است.
چهار) پرتقال با گوشت و ماهی سازگار نیست.
پنج) كسانی كه سرما خورده‌اند باید روزی سه عدد پرتقال بخورند.
شش) پرتقال كاهش دهنده كلسترول است.
هفت) آب پرتقال به اضافه عسل برای كسانی كه درد مفاصل دارند نوشیدنی خوبی است.
هشت) دندانها را تقویت می‌كند.
نه) كسانی كه می‌خواهند ناخنهای سالم، موهای زیبا، دندانهای براق و استخوانهای محكم داشته باشند خوردن پرتقال را فراموش نكنند.


ارزش غذایی پرتقال:
صد گرم پرتقال بدون پوست حاوی ارزش غذایی زیر می‌باشد:
کالری ۴۷
چربی ۰
کلسترول ۰
گلوسید ۱۲ گرم
فیبرهای غذایی ۲ گرم
پروتئین ۱ گرم
ویتامین آ ۲۲۵ واحد بین‌المللی برابر با ۴ درصد نیاز روزانه‌ی ما به این ویتامین
ویتامین ث ۵۳.۲ میلی گرم معادل ۸۹ درصد نیاز روزانه‌ی ما
ویتامین ای ۰.۲ میلی گرم معادل یک درصد نیاز روزانه
تیامین (ویتامین ب١) ۰.۱ میلی گرم معادل ۶ درصد نیاز روزانه
نیاسین (ویتامین ب٣) ۰.۳ درصد معادل ۳ درصد نیاز روزانه
ویتامین ب ۶ ۰.۱ میلی گرم معادل ۳ درصد نیاز روزانه
فولات (ویتامین ب٩) ۳۰ میکروگرم معادل ۸ درصد نیاز روزانه
اسید پانتوتنیک (ویتامین ب۵) ۳ میلی گرم
کولین ۸.۴ میلی گرم
کلسیم ۴۰ میلی گرم معادل ۴ درصد نیاز روزانه
آهن ۰.۱ میلی گرم معادل ۱ درصد نیاز روزانه
منیزیم ۱۰ میلی گرم معادل ۲ درصد نیاز روزانه
فسفر ۱۴ میلی گرم معادل ۱ درصد نیاز روزانه
پتاسیم ۱۸۱ میلی گرم برابر ۵ درصد نیاز روزانه
سلنیوم ۰.۵ میکروگرم معادل ۱ درصد نیاز روزانه
آب ۸۶.۷ گرم
 


کد مطلب: 43137

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/43137/کسانی-باید-مصرف-پرتقال-پرهیز-کنند

میگنا
  https://www.migna.ir