کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

هم‌اتاقي‌ها بهترين منبع تحقيق از دانشجويان غيربومي هستند

8 آبان 1390 ساعت 7:39


عضو هيئت علمي دانشگاه با اشاره به اهميت معرف و محقق در انتخاب همسر گفت: بهترين منبع تحقيق از دانشجويان غيربومي، هم‌اتاقي‌هاي آنها هستند. به گزارش خبرگزاري دانشجو ، علي غلامي در اولين نشست دانشجويي ازدواج با عنوان «مشق زندگي» كه عصر روز گذشته به همت بسيج دانشجويي دانشكده روان شناسي و علوم تربيتي دانشگاه تهران با موضوع ملاك‌هاي انتخاب همسر در تالار كوثر اين دانشكده برگزار شد، اظهار داشت: كساني كه قبل از ازدواج به جاي تفكر با تخيل پيش مي‌روند بعدها دچار خلأ شده و به خوشبختي مدنظر خود نمي‌رسند.
 
اين استاد دانشگاه افزود: دانشجويان نبايد در ترم آخر تحصيل‌شان و يا شب خواستگاري به ملاك‌هاي خود فكر كنند، بلكه لازم است كه از بدو ورود به دانشگاه در ملاك‌ها تدبر نمايند.
 
وي در ادامه با اشاره به فرارسيدن زمان ازدواج گفت: وقتي كه دانشجو احساس كرد محبتي در دلش انباشته شده و نمي‌تواند آن محبت را به دوستان و حتي به خانواده‌اش ابراز كند، زمان ازدواج و احساس نياز به ازدواجش فرارسيده است.
 
غلامي تصريح كرد: اگر بعد از احساس نياز به ازدواج، اين احساسات سركوب يا كنترل شود، به مرور زمان اين  رفتار به جزئي از زندگي فرد تبديل شده و بعد از گذشت مدت زماني، فرد احساس نياز خود را از دست خواهد داد.
 
اين استاد دانشگاه در خصوص ملاك‌هاي انتخاب همسر گفت: به جاي اينكه ملاك‌هايمان با خواستگار تطبيق داده شود، بايد سعي كنيم كه خواستگار را با ملاك‌هايمان تطبيق دهيم.
 
وي تصميم گيري بهتر در مورد ازدواج را منوط به مطالعه بيشتر دانست و اضافه كرد: دانشجو، بخصوص دانشجويان روان شناسي نبايد احساس استغنا كرده و با چند ترم تحصيلي فكر كنند كه همه چيز را در مورد روان شناسي و مشاوره مي‌دانند.
 
غلامي در ادامه گفت: بعد از اينكه مسير انتخاب همسر را با تفكر پيش برديم، بعد از آن بايد به خدا توكل كرده و تقدير را در سرنوشت خودمان بپذيريم.
 
عضو هيئت علمي دانشگاه با بيان اينكه استخاره كردن مبناي شرعي ندارد، افزود: اگر مي‌خواهيم استخاره بگيريم بايد قبل از اينكه خواستگار بيايد استخاره كنيم نه اينكه بعد از اينكه مراسم خواستگاري برگزار شد و فرد با ملاك‌هايمان مطابقت داشت، تازه به ياد استخاره بيفتيم.
 
وي همچنين در خصوص راه‌هاي شناخت روحيات همسر آينده گفت: از طريق معرف آگاه و محقق تيزبين مي‌توان به روحيات فردي كه قرار است براي زندگي مشترك انتخاب كنيم، پي برد.
 
غلامي بهترين منبع تحقيق در خصوص دانشجويان غيربومي را هم‌اتاقي فرد عنوان كرد و گفت: هم‌اتاقي‌ها بيشترين اطلاع را از وضعيت اعتقادي، روحي و اجتماعي فرد تحقيق شونده دارند.
 
اين استاد دانشگاه اضافه كرد: براي انتخاب همسر آرماني فكر كنيد، ولي واقعي عمل كنيد؛ چرا كه همسر آينده شما فردي است مثل شما و فقط تفاوت‌تان جنس مخالف بودن وي است.
 
وي همچنين در خصوص جلسه خواستگاري بيان داشت: نبايد مراسم خواستگاري جلسه بي‌احترامي به شخصيت خانواده يكي از طرفين باشد.
 
غلامي در پايان گفت: احساسات در جلسه خواستگاري بايد كنار گذاشته شود؛ چرا كه به موجب غلبه احساسات، ادراكات كارآيي خود را از دست مي دهند.


کد مطلب: 5655

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/5655/هم-اتاقي-ها-بهترين-منبع-تحقيق-دانشجويان-غيربومي-هستند

میگنا
  https://www.migna.ir