کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

فرآورده هاي لبني عوارض ناشي از آلودگي هوا را كاهش مي دهد

18 دی 1390 ساعت 20:13




مصرف روزانه شير و مواد لبني به مقدار كافي، عوارض ناشي از آلودگي هوا بر دستگاه گوارش را كاهش مي دهد.

به گزارش وب دا كارشناس تغذيه دفتر بهبود تغذيه جامعه گفت: شير دفع ادرار و مدفوع و مواد آلاينده را تنظيم مي­كند، ‌هر وقت ميزان باكتري هاي مفيد براثر ورود سرب و مواد آلاينده به بدن كم مي شود، عمل دفع هم با مشكل مواجه مي شود و اين مواد در بدن باقي مي مانند.

فرزانه صادقي قطب آبادي افزود: شيرهاي غني شده با باكتريهايي به نام پروبيوتيك ،‌سطح باكتري هاي مفيد را در روده انسان تعادل مي بخشد.

وي تصريح كرد: شير به دليل دارا بودن فسفر، منيزيم و كلسيم، خنثي كننده سموم است و توصيه مي شود روزانه حداقل 2 ليوان شير مصرف شود.

قطب آبادي با بيان اينكه كلسيم موجود در شير،‌ منجربه كاهش جذب سرب و همه فلزات سنگين موجود در هواي آلوده مي شود، يادآور مي شود ،‌در شرايط آلودگي هوا از شيركم چرب استفاده شود زيرا اسيدهاي چرب اشباع موجود در فرآورده هاي لبني پرچرب مي تواند در كاهش كارايي سيستم ايمني دخالت كرده و موجب گسترش بيماريهاي ريوي در هواي آلوده مي شود.


کد مطلب: 7895

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/7895/فرآورده-هاي-لبني-عوارض-ناشي-آلودگي-هوا-كاهش-مي-دهد

میگنا
  https://www.migna.ir