کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

غذای پرچرب نخورید

10 بهمن 1390 ساعت 11:00


یک فوق تخصص بیماریهای خون و سرطان گفت: افراد توجه داشته باشند رژیم های غذایی با چربی زیاد می تواند خطر ابتلا به سرطان های پستان، پروستات، کولون و رکتوم را افزایش می دهد.
به گزارش مهر، اعظم السادات هاشمی در خصوص پیشگیری از بروز سرطان با تاکید بر رژیم غذایی متنوع توصیه کرد و گفت: افراد سعی کنند در رژیم روزانه خود از تمام گروه های غذایی، میوه ها، سبزی ها، غلات، گوشت و محصولات لبنی استفاده کنند.

وی افزود: نمک را در رژیم غذایی خود تا حد ممکن کاهش دهید.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد همچنین با تاکید بر این مطلب که افراد وزن خود را همواره در حد متعادل نگه دارند، تصریح کرد: افراد توجه داشته باشند رژیم با چربی زیاد می تواند خطر ابتلا به سرطانهای پستان، پروستات، کولون و رکتوم را افزایش می دهد.

وی با تاکید بر قطع مصرف نوشابه های الکلی خاطرنشان ساخت: افراد تلاش کنند روزانه حداقل 30 دقیقه فعالیت بدنی داشته باشند.

هاشمی همچنین توصیه کرد: گوشت سفید را به جای گوشت قرمز استفاده کرده و قبل از پخت، پوست و چربی آن را جدا کنید.

وی با اشاره به پیشگیری از بروز سرطان یادآورشد: میوه ها و سبزی ها به ویژه سبزی های خانواده کلم را جایگزین تنقلات سرخ شده و پرچرب کنند.

وی تاکید بر ضرورت استفاده بیشتر ازمحصولات با آرد کامل و غلات کامل گفت: برای پخت غذا از روش هائی مانند تنوری کردن، بخار پز کردن و آب پز کردن استفاده کنید.

هاشمی متذکرشد: در روش هایی مانند کباب کردن و بریان کردن از تماس غذا با دود جلوگیری کنید چراکه تماس غذا با دود می تواند منجر به تولید مواد سرطان زا در غذا شود.



کد مطلب: 8433

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/8433/غذای-پرچرب-نخورید

میگنا
  https://www.migna.ir