کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مركز تحقيقات نانو دانشگاه علم و صنعت ايران راه‌اندازي شد

19 بهمن 1390 ساعت 11:35


مركز تحقيقات نانو دانشگاه علم و صنعت ايران در راستاي انسجام بخشي، شبكه سازي و توسعه فعاليت‌هاي تحقيقاتي اين دانشگاه در حوزه علوم و فناوري نانو راه‌اندازي شد.

دكتر علي بيت اللهي، عضو هيات علمي دانشكده مهندسي مواد و متالورژي و مدير مركز تحقيقات نانو دانشگاه علم و صنعت در حاشيه مراسم افتتاح رسمي اين مركز كه صبح چهارشنبه با حضور دبير و جمعي از مسوولان دبيرخانه ستاد ويژه توسعه فناوري نانو و رييس و جمعي از اساتيد و پژوهشگران دانشگاه برگزار شد به خبرنگار فناوري ايسنا گفت: هدف از راه‌اندازي اين مركز تحقيقاتي، شبكه سازي و توسعه فعاليت‌ها و همكاري‌هاي پژوهشي اعضاي هيات علمي دانشگاه در حوزه علوم و فناوري نانو، ارتقاي جايگاه دانشگاه در اين حوزه، توسعه تحقيقات در مرز دانش در فناوري نانو، توليد دانش فني و انتقال فناوري به مراكز صنعتي و در نهايت مطرح شدن دانشگاه به عنوان پايگاهي فعال در توسعه علوم و فناوري نانو در سطح ملي و جهاني است.

وي تصريح كرد: اين مركز به صورت فرادانشكده اي زيرنظر معاونت پژوهشي دانشگاه در حوزه هاي مختلف علوم و فناوري نانو از جمله نانوشيمي، نانومواد، نانوفيزيك، نانومكانيك، نانوالكترونيك و حتي عمران و محيط زيست فعاليت خواهد داشت كه تمركز اصلي فعاليتها بر توسعه فناوري و ايجاد شركت‌هاي دانش بنيان است.

بيت‌اللهي خاطرنشان كرد: آزمايشگاه مركز به تجهيزات و دستگاه‌هاي پيشرفته سنتز و اندازه گيري مواد نظير دستگاه‌هاي ذوب و ريخته گري انجماد سريع، كوره هاي با اتمسفر قابل كنترل، دستگاه هاي سنجشي نظير منحني نگار هيسترزيس بسيار دقيق و دستگاه‌هاي اندازه گيري اپتيكي بوده و به صورت شبكه با ساير آزمايشگاه هاي دانشگاه در ارتباط است.

وي خاطرنشان كرد:در حال حاضر 115 نفر از اساتيد دانشكده هاي مختلف دانشگاه در حوزه نانو فعالند كه بيشترين مقالات علمي بين‌المللي اين دانشگاه به ترتيب از دانشكده‌هاي مهندسي مواد و متالورژي، مهندسي مكانيك، مهندسي شيمي، شيمي و فيزيك است.

بيت اللهي با اشاره به رشد بالاي مقالات اين دانشگاه در فاصله سال‌هاي 1381 تا 89 خاطرنشان كرد: محققان اين دانشگاه تاكنون موفق به ارائه بيش از 312 مقاله ISI در اين حوزه شده‌اند و 42 پايان نامه دكتري و بيش از 200 پايان نامه كارشناسي ارشد در حوزه فناوري نانو در اين دانشگاه ارائه شده يا در حال انجام است.

وي با اشاره به سهم پنج درصدي اين دانشگاه در حوزه فناوري نانو در بين دانشگاه‌هاي كشور و جايگاه ششم اين دانشگاه در ششمين جشنواره فناوري نانو در سال جاري تاكيد كرد: ظرفيت و توان واقعي دانشگاه علم و صنعت در حوزه فناوري نانو بيش از اين است و قطعا با تمركز فعاليت ها در قالب مركز تحقيقات، گام بلندي در ارتقاي جايگاه دانشگاه در اين حوزه برداشته خواهد شد.

مدير مركز تحقيقات نانو دانشگاه علم و صنعت در پايان افزايش تعداد مقالات معتبر بين‌المللي دانشگاه، زمينه‌سازي توسعه ثبت اختراعات بين‌المللي، انتقال دانش فني به شركت‌هاي صنعتي، جذب پژوهشگران پسادكتري و توسعه دوره هاي كارشناسي ارشد و دكتري مرتبط در دانشگاه را از جمله برنامه هاي مركز عنوان كرد.


کد مطلب: 8752

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/8752/مركز-تحقيقات-نانو-دانشگاه-علم-صنعت-ايران-راه-اندازي

میگنا
  https://www.migna.ir