کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

باقلا چربي خون را كاهش مي دهد

20 بهمن 1390 ساعت 17:28


    كارشناس تغذیه گفت: در صورتی كه باقلا با پوست مصرف شود مقدار بسیار قابل توجهی فیبر وارد بدن می كند كه می تواند در كاهش چربی های خون و درمان یبوست موثر باشد.

یوسف نقیایی افزود: هر 100 گرم باقلا حاوی 110 كیلوكالری است كه محتوی 5/7 گرم مواد پروتئینی است بنابراین در تامین پروتئین مورد نیاز برای رشد كودكان نقش بسزایی دارد.

نقیایی ابراز كرد: باقلا در دسته سبزی های نشاسته ای قرار می گیرد و همچنین می توان آن را جزو گروه نان و غلات نیز قرار داد.

وی ادامه داد: باقلا حاوی فسفر قابل توجهی است كه برای گروه سنی كودكان، تقویت كننده مناسبی از لحاظ بهره هوشی است.

وی تصریح كرد: علاوه بر پروتئین و فسفر، باقلا حاوی مقدار متوسطی آهن و روی است و در طب سنتی از آن به منظور درمان سرفه های خشك، تمیز كردن دستگاه گوارشی، روماتیسم و حتی میگرن استفاده می شود.

كارشناس تغذیه خاطرنشان كرد: در صورتی كه باقلا با پوست مصرف شود مقدار بسیار قابل توجهی فیبر وارد بدن می كند كه می تواند در كاهش چربی های خون و درمان یبوست موثر باشد.

وی تاكيد كرد: مصرف زیاد باقلا می تواند موجب نفخ یا سنگینی معده شود و همچنین مصرف آن توسط برخی افراد به علت نقص وراثتی كمبود آنزیمی، می تواند به تشدید كم خونی در آنان منجر شود.(ایرنا)


کد مطلب: 8784

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/8784/باقلا-چربي-خون-كاهش-مي-دهد

میگنا
  https://www.migna.ir