کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

استفاده هاي متفاوت بهداشتي از قند و شکر

24 مرداد 1391 ساعت 16:43


شکر که توسط انگليسي ها لقب طلاي سفيد را گرفته است به عنوان گياه خواص متعددي دارد. اگرچه مصرف زياد قند و شکر تصفيه شده توصيه نمي شود اما بد نيست درباره خصوصيات اين دو ماده شيرين کننده گياهي اطلاعات بيشتري داشته باشيم.

به نقل از سايت «prevention» براي تسکين درد ناشي از تزريق واکسن به نوزاد يا کودک کمي آب قند بدهيد.

درمان زخم پا و يا زخم بستر با کمک پاشيدن کمي شکر قبل از پانسمان به از بين رفتن باکتري ها کمک مي کند.

براي تسکين سوختگي زبان به علت خوردن چاي يا غذاي داغ کمي شکر روي زبان قرار دهيد.

براي از بين بردن تندي غذا، در دهان کمي شکر قرار دهيد.

با مخلوطي از شکر و روغن جوجوبا، بادام و ... اسکراب تهيه کنيد.

موز بيش از حد رسيده و غيرقابل خوردن را با کمي شکر و روغن زيتون مخلوط کنيد و روي بدن بماليد.

دست هاي روغني و کثيف را با صابون و شکر بشوييد.

در هر ۴ پيمانه آب ولرم گلدان، ۳ قاشق مرباخوري شکر و ۲ قاشق غذاخوري سرکه سفيد بريزيد تا گلها تازه بماند. شکر به ساقه ها غذا مي رساند و سرکه مانع از رشد باکتري مي شود.

از بين بردن سوسک؛ مخلوطي مساوي از شکر و بکينگ پودر را در مسير حرکت سوسک ها بريزيد. شکر، سوسک ها را جذب مي کند و بکينگ پودر آنها را از بين مي برد.

لکه هاي سبزي را از بين ببريد: مخلوطي از آب و شکر را روي لکه بماليد و پس از يک ساعت بشوييد.

تازگي کيک: براي تازه نگه داشتن کيک آن را با چند حبه قند در يک ظرف دردار قرار دهيد.

از کپک زدگي پنير پيش گيري کنيد: قراردادن چند حبه قند کنار پنير از کپک زدگي آن پيش گيري مي کند.

براي از بين بردن چربي دست، پس از اتمام کار مخلوطي از شکر و روغن زيتون را به دست هاي خود بماليد و سپس بشوييد.     خراسان


کد مطلب: 13305

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/13305/استفاده-هاي-متفاوت-بهداشتي-قند-شکر

میگنا
  https://www.migna.ir