کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

چرا باید بادمجان بخوریم؟

21 آذر 1391 ساعت 12:14


بادمجان مدر و ضد يبوست است و به خاطر دارا بودن آهن براي درمان كم‌خوني نيز موثر است.

اين سبزي همچنين رگ‌هاي گرفته را باز  و خطر سكته‌ قلبي را برطرف مي‌كند. بادمجان به دليل كالري كم، خوراك خوبي براي كساني است كه مي‌خواهند وزن خود را كاهش دهند، البته به شرط اين‌كه آن را در روغن سرخ نكنند.

سایت اینترنتی هلت ‌بی ‌آپ نوشت: رنگ ارغوانی تیره پوست بادمجان نشان می‌دهد که سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است و برای حفاظت از سلول‌های مغزی و کنترل سطح لیپیدها دربدن تاثیر دارد. پس دفعه بعد که بادمجان را در مغازه سبزی فروشی دیدید نگویید که «بادمجان دوست نداریم و نمی‌خوریم‌» چون این نوع از صیفی جات برای سلامتی بدن مفید است و خواص زیر را دارد.


- خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. بادمجان اگر به روش صحیح طبخ شود خواص بسیاری دارد و برای پیشگیری و حتی درمان سرطان مفید است. بادمجان به دلیل ذخیره فیبر زیادی که دارد در پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ بسیار موثر است. این خوردنی هنگام عبور از روده‌ها مواد سمی و شیمیایی را جذب می‌کند و روده را از این مواد سرطان‌زا پاکسازی می‌نماید.


- بادمجان برای کاهش وزن نیزمفید است. این غذا برای افرادی که قصد دارند وزن خود را کم کنند مفید است چون ذخیره‌ فیبر بالایی دارد و ضمن ایجاد احساس سیری، انرژی بدن را نیز تامین می‌کند. فیبر خوراکی در فرآیند هضم مدت بیشتری طول می‌کشد تا از لوله‌های گوارشی شامل معده و روده‌ها خارج شود وبه همین دلیل احساس سیری زمان طولانی تری باقی می‌ماند.


- بادمجان برای پوست نیز مفید است چون حاوی مقدار زیادی آب است که علاوه بر بهبود سایر دستگاه‌های بدن به حفظ سلامت پوست و موها نیز کمک می‌کند. کم شدن آب بدن و درنتیجه خشک شدن پوست از عوامل مهم افزایش چین و چروک‌های پوستی است اما خوردنی‌هایی مثل بادمجان می‌توانند ذخیره آب بدن را به میزان قابل توجهی تامین کند.   منبع: خبرگزاری ایسنا


کد مطلب: 15685

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/15685/چرا-باید-بادمجان-بخوریم

میگنا
  https://www.migna.ir