کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

افرادی که پوکی استخوان دارند کمتر دل و جگر بخورند

21 فروردين 1392 ساعت 23:05

افرادی که پوکی استخوان دارند در مصرف مواد غذایی از جمله گوشت و دل و جگر و قلوه تعادل داشته باشند.


معتمدی، متخصص ارتوپدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: وقتی عناصر تشکیل دهنده استخوان از نظر کمیت کم بیاید پوکی استخوان به وجود می آید و زمانیکه فعالیت عضوی از بدن ناشی از رژیم غذایی، کمبود کلسیم و ویتامین d ، مصرف کافئین و بیماری های تیروئید ، نارسایی کلیه و برخی سرطان ها می باشد.
وی تصریح کرد: برای محکم کردن استخوان ها و رشد طبیعی آنها باید رژیم غذایی مناسب و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. وی خاطرنشان کرد: افرادی که پوکی استخوان دارند باید در مصرف گوشت، دل ، جگر، قلوه متعادل رفتار کنند و از پرخوری و اضافه وزن بپرهیزند.
وی افزود: با مرتب ورزش کردن اجتناب از کم تحرکی بپرهیزند. وی در خصوص افراد با بیماری پوکی استخوان گفت: به هنگام بلند کردن اجسام، کمر خود را خم نکنند و با یادگیری صحیح نشستن و برخاستن از شکستگی ها و دردها جلوگیری به عمل آورند.


کد مطلب: 17046

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/17046/افرادی-پوکی-استخوان-کمتر-دل-جگر-بخورند

میگنا
  https://www.migna.ir