کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

آیا می دانید کلم بروکلی خطر سکته قلبی را کاهش می دهد

سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 16 مرداد 1392 ساعت 20:38

مصرف هفتگی گیاه بروکلی خطر ابتلا به سرطان و اختلالات قلبی وعروقی را کاهش می دهد.


دکتر لیلا سوری فوق تخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف کلم بروکلی با بهبود و واکنش های شیمیایی مختلف موجب افزایش کار کرد باتری های سلولی بدن می شود.
وی افزود: استفاده از این گیاه در رژیم غذایی هفتگی می تواند خطر ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی را کاهش می دهد. این متخصص اظهار داشت: کلم بروکلی به دلیل دارا بودن ترکیبات خاص، سلول هاي بدن را فعال و انرژی مورد نیاز سلول ها را تامین می کند.
سوری خاطرنشان کرد: ماده شیمیایی این گیاه انرژی باتری های کوچک سلولی موسوم به میتوکندری را تامین می کند. وی تصریح کرد: میتوکندری ها که به عنوان باتری های سلولی شناخته شده اند در انتقال انرژی نقش حیاتی داشته و در صورتی که در کارایی آن خلل ایجاد شود به بسیاری از بیماری های دوره میانسالی منجر می شود


کد مطلب: 18830

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/18830/آیا-می-دانید-کلم-بروکلی-خطر-سکته-قلبی-کاهش-دهد

میگنا
  https://www.migna.ir