کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

آیا شکر در ابتلا به بیماری کبد چرب نقش دارد؟

18 آبان 1392 ساعت 16:05

تحقیقات جدید حاکی از آن است که مصرف شکر به طور مستقیم با بیماری کبد چرب در ارتباط نیست.


ایسنا: محققان انگلیسی دریافتند: رژیم غذایی با کالری بالا در پیشرفت این بیماری موثر است. ایان مک دونالد، محقق دانشگاه ناتینگهام انگلستان با اشاره به یافته‌های حاصل از تحقیق انجام شده در این زمینه اظهار کرد: توصیه به مصرف یک رژیم غذایی کم فروکتوز یا با قند پایین برای جلوگیری از بیماری کبد چرب غیر الکلی، ناموجه است.

وی افزود: بهترین مشاوره به یک بیمار توصیه یک شیوه زندگی سالم با رژیم غذایی و ورزش است. محققان این تحقیق همچنین اظهار کردند: تغییرات اندک در شیوه زندگی می‌تواند اثرات عمیقی بر کبد بگذارد.
یافته‌های این تحقیق در مجله «Gastroenterological Association» منتشر شده است.


کد مطلب: 20346

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/20346/آیا-شکر-ابتلا-بیماری-کبد-چرب-نقش

میگنا
  https://www.migna.ir