يک متخصص تغذيه گفت: مصرف لبو بر کنترل فشار و پيشگيري از بيماري هاي قلبي موثر است. دکتر مسعود کيمياگر متخصص تغذيه در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا، گفت: لبو يا چغندر قرمز از جمله سبزيهايي است که حاوي پتاسيم بالقوهاي ميباشد به همين دليل مصرف آن ميتواند در کنترل فشار خون موثر باشد. به علاوه اين ماده خوراکي داراي رنگدانههاي مفيد است و ميتواند به عنوان رنگ غذايي نيز استفاده شود. وي با اشاره به اين که لبو تنها داراي 7 درصد قند است، افزود: مصرف آن ميتواند مانع خوبي در برابر بيماريهاي مزمن قلب و عروق باشد. کيمياگر يادآور شد: فيبر غذايي موجود در لبو به افراد توصيه ميشود ضمن اينکه با توجه به پتاسيم بالا و قند کم آن براي بيماران ديابتي نيز مصرف به اندازه آن منعي نخواهد داشت.