کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

سیب زمینی محافظ بدن در برابر سرطان

18 فروردين 1393 ساعت 14:29

ویتامینC برای مقابله با بروز سرطان عالی است این ویتامین تولید نیتروز آمین که یک ماده سرطان‌زا است کاهش می‌دهد این ماده بر اثر مصرف زیاد محصولات گوشتی مثل سوسیس و کالباس به مقدار زیاد وارد بدن می‌شود.


الهام سلیمانی رحیم آبادی کارشناس تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: آنتی‌اکسیدان‌ها از سلول‌های روده محافظت می‌کنند و مواد سرطان‌زای تولید شده در بدن را از بین می‌برند تکثیر سلول‌ها در بدن توسط آنتی‌اکسیدان‌ها کاهش می‌یابد.

وی افزود: بتاکاروتن‌، یک ضد سرطان قوی است که توصیه می‌شود 15 تا 25 میلی‌گرم از آن در روز مصرف شود مواد غذایی حاوی بتاکاروتن‌ سیب زمینی شیرین، هویج، گرمک، انواع کدو، اسفناج، کلم و فندق می باشد.

رحیم آبادی ادامه داد: سعی کنید روزی یک یا دو عدد هویج و یک عدد کدو در سالادتان ریز کنید و گاهی به‌جای کاهو، سالاد اسفناج تهیه کنید.

وی در پایان اظهار داشت: ویتامین E نیز مانند ویتامین c ضد سرطان است و مصرف کم آن به همراه کمبود سلنیوم، بروز سرطان را در زنان ده برابر می‌کند این آمار تکان دهنده الزام مصرف آن را مطرح می کند روزانه باید 200 تا 400 واحد از این ماده مصرف شود بهترین منبع غذایی آن روغن جوانه گندم، ذرت، زیتون و سویا است برای دریافت ویتامین E کره برای کودکان و سبزیجات و جگر برای بزرگسالان توصیه می شود.


کد مطلب: 23627

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/23627/سیب-زمینی-محافظ-بدن-برابر-سرطان

میگنا
  https://www.migna.ir