کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

تفاوت‏‌های میان مدیران زن و مرد در دنیای آی تی

29 ارديبهشت 1393 ساعت 12:38

مدیران زن آی تی در مقایسه با همتایان مرد خود اطمینان بیشتری به توانایی کسب و کار متبوع خود برای استفاده از فرصت‏‌های دیجیتال دارند.


به گزارش فارس، بر اساس نتیجه تحقیق گارتنر، مدیران آی‏ تی زن در سال 2014 پیش‌‏بینی کرده‌‏اند بودجه آی تی سازمان متبوع آن‌ها 5. 2 درصد افزایش یابد. این در حالی است که متوسط نرخ افزایش بودجه آی تی برای سال 2014 حدود 2. 0 درصد است.
شرکت گارتنر در سه ماهه چهارم سال 2013 با انجام یک نظرسنجی در میان 2339 مدیر آی‏ تی (CIOs) در 7 7 کشور مختلف که از این میان 2. 13 درصد زن بوده‌‏اند به این نتایج دست یافته است.

این مطالعه نشان می‌‏دهد مجموع بودجه‌‏ای که این مدیران انتظار دارند در سال 2013 در حوزه آی‏ تی مصرف کنند به 300 میلیارد دلار می‌‏رسد. شرکت گارتنر در این مطالعه نظر مدیران آی‏ تی را درباره اولویت‏‌ها، فرصت‏‌ها و تهدیدات پیشِ روی آن‌ها جویا شده است.

این مطالعه در کل نشان می‌‏دهد در دنیای آی تی تفاوت چندانی بین مدیران زن و مرد وجود ندارد و موضوع جنسیت از اهمیت راهبردی چندانی در این حوزه برخوردار نیست. با این همه، یافته‏‌های این مطالعه مؤید این مطلب است که سهم زنان از مناصب مدیریتی آی تی از سال 2014 تاکنون ثابت بوده و تغییر چندانی نداشته است.
یکی از معدود تفاوت‏‌های میان مدیران زن و مرد در دنیای آی تی موضوع بودجه‌‏ای است که قرار است در سازمان‏‌ها و شرکت‌‏های مختلف صرف فعالیت‏‌های این حوزه شود. پژوهشگران گارتنر همچنین دریافته‌‏اند مدیران زن در مقایسه با همتایان مرد خود اطمینان بیشتری به توانایی کسب و کار متبوع خود برای استفاده از فرصت‏‌های دیجیتال دارند. از میان مدیرانی که در این نظرسنجی به پژوهشگران گارتنر گفته‏‌اند روند دیجیتالی شدن سریع‏‌تر از آن است که آن‌ها بتوانند خود را با آن سازگار کنند، 49 درصد زن و 51 درصد مرد بوده‌‏اند.

بنابر اعلام گارتنر، اولویت‌‏های مدیران زن و مرد در حوزه آی تی تفاوت چندانی با هم ندارد. هر دو گروه مدیران زن و مرد به ترتیب از فناوری‏‌های هوشمندی تجاری، زیرساخت‏‌ها و پایگاه‏‌های داده و ابزارهای همراه به عنوان مهم‌ترین اولویت‌‏های خود نام برده‌‏اند. زنان اما برای فناوری‏‌های پردازش ابری اهمیت بیشتری قائل هستند. مردان راهکارهای برنامه‏‌ریزی منابع سازمانی (ERP) را به عنوان اولویت چهارم و فناوری پردازش ابری را به عنوان اولویت پنجم خود ذکر کرده‌‏اند.
این مطالعه نشان می‌‏دهد که زنان و مردانی که در پست‏‌های مدیریت آی تی سازمان‏‌ها فعالیت می‌‏کنند 10 اولویت یکسان دارند، هر چند که ترتیب این اولویت‏‌ها ممکن است برای دو گروه کمی متفاوت باشد. اما آن‌ها از اولویت دهم به بعد با هم اختلاف نظر دارند. مثلاً سازگاری سیستم‌‏های آی تی با یکدیگر برای زنان در اولویت یازدهم است، اما مردان آن را حتی اولویت دوازدهم خود هم ندانسته‏‌اند. در مقابل، راهکارهای همکاری جمعی برای مردان در اولویت دوازدهم است، اما زنان در میان 12 اولویت خود به آن اشاره‌‏ای نکرده‌‏اند.


کد مطلب: 24817

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/24817/تفاوت-های-میان-مدیران-زن-مرد-دنیای-آی-تی

میگنا
  https://www.migna.ir