کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

۴ روش کنترل اختلال دو قطبی

27 تير 1393 ساعت 13:27

ویژگی اختلال دوقطبی گذارهای متعدد بین افسردگی و شیدایی است.


با روزانه 30 دقیقه ورزش کردن می توان نوسانات خلقی را کنترل کرد.

همچنین با پیروی کردن از رژیم غذایی متعادل و تامین مواد مغذی بدن به صورت روزانه می توان میزان استرس را به شدت کاهش داد.
پیش از تعیین تاریخ سفر به مناطق دور دست بهتر است با پزشک مشورت کنید تا از مختل شدن درمان و تشدید اختلال دو قطبی پیشگیری کرد.
تغییر الگوی خواب می تواند زمینه بروزافسردگی را فراهم کند. سعی کنید در زمان مشخص بخوابید و از خواب برخیزید.

میگنا: اختلال دوقطبی (یا شیدایی - افسردگی) نوعی اختلال خلقی و یک بیماری روانی است. افراد مبتلا به این بیماری دچار تغییرات شدید خلق می‌شوند. اختلال دو قطبی به صورت معمول در آخر دوره نوجوانی یا اوائل دوره بزرگسالی تظاهر پیدا می‌کند. این بیماری انواع مختلفی دارد که مهمترین انواع آن اختلال دوقطبی نوع یک و اختلال دو قطبی نوع دو است. تفاوت این دو اختلال در وجود دوره شیدایی است؛ در نوع یک این حالت اتفاق می‌افتد ولی در نوع دو فرم خفیف‌تری از آن که نیمه‌شیدایی است، بروز می‌کند.
شروع بیماری معمولاً با دوره‌ای از افسردگی می‌باشد و پس از یک یا چند دوره از افسردگی، دوره شیدایی بارز می‌شود. در تعداد کمتری از بیماران شروع بیماری با دوره شیدایی یا نیمه-شیدایی است. دوره‌های شیدایی از چند روز تا چند ماه به طول می‌انجامند و معمولاً شدت آنها باعث می‌شود که بیمار نیازمند درمان جدی به صورت بستری یا همراه با مراقبت زیاد باشد.
با فروکش کردن علایم، به خصوص در اوایل سیر بیماری، معمولاً فرد به وضعیت قبل از بیماری خود برمی‌گردد و به همین دلیل بسیاری از بیماران یا خانواده‌های آنان تصور می‌کنند بیماری کاملاً ریشه کن شده و دیگر نیازی به ادامه درمان وجود ندارد. بنابراین درمان خود را قطع می‌کنند. اما قطع زودهنگام درمان خطر برگشت بیماری را بسیار افزایش می‌دهد و باعث می‌شود که بیماری در فاصله چند ماه عود کند.

 
Bipolar disorder is a condition in which a person has periods of depression and periods of being extremely happy or being cross or irritable


کد مطلب: 26066

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/26066/۴-روش-کنترل-اختلال-دو-قطبی

میگنا
  https://www.migna.ir