کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

ظرف های کنسرو فشار خون را بالا می برد

19 آذر 1393 ساعت 20:09

مطالعات محققان دانشگاه ملی سئول نشان می دهد که قوطی های فلزی و پلاستیکی کنسرو دارای ترکیبات شیمیایی هستند که باعث افزایش فشار خون می شود.


این ترکیب مصنوعی کربنی، «بیسفنال ای» (Bisphenol A) یا به طور خلاصه «BPA» نام دارد که یک ماده جامد بی رنگ محلول در حلال های آلی است. این ماده شیمیایی معمولا به عنوان پوشش داخلی قوطی های فلزی و پلاستیکی کنسرو و قوطی نوشابه های گازدار استفاده می شود.

تحقیقات نشان می دهد که این ترکیب باعث افزایش فشار خون و افزایش ضربان قلب می شود. آزمایش ادرار داوطلبان این تحقیق نشان می دهد که میزان «BPA» مشاهده شده در ادرار افرادی که از سوپ کنسروی استفاده کردند، 1000درصد بیشتر از افرادی بود که سوپ تازه خورده بودند.

پزشکان به افرادی که سابقه بیماری قلبی دارند توصیه می کنند که از مصرف مواد غذایی نگهداری شده در قوطی های فلزی و پلاستیکی اجتناب کنند. ترکیبات «BPA» علاوه بر قوطی های فلزی و پلاستیکی، در ظروف غذا، لوح فشرده و برخی از مواد پرکردن دندان یافت می شود.

این گزارش نشان می دهد که 95 درصد از قوطی های پلاستیکی و فلزی استفاده شده در آمریکا، حاوی این ماده شیمیایی هستند. نتایج این تحقیقات در نشریه «Hypertension» منتشر شده است. (ایرنا)


کد مطلب: 28155

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/28155/ظرف-های-کنسرو-فشار-خون-بالا-می-برد

میگنا
  https://www.migna.ir