کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

کاهش حافظه مردان در اثر مصرف سیب زمینی سرخ کرده

خبرگزاری ایرنا , 28 خرداد 1394 ساعت 14:47

مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیای آمریکا نشان می دهد که استفاده از موادغذایی دارای چربی های ترانس مانند سیب زمینی سرخ کرده و غذاهای آماده سبب کاهش حافظه مردان جوان و میانسال می شود.


به گزارش ساینس، چربی های ترانس در روغن نباتی، مارگارین، شیرینی ها، سیب زمینی سرخ کرده و برخی غذاهای آماده ای که با روغن هیدروژنه (منبع اصلی چربی های ترانس) پخته می شوند، وجود دارند. این چربی ها سبب افزایش کلسترول بد و کاهش کلسترول خوب می شوند و برای سلامت قلب مضر هستند.

تولیدکنندگان موادغذایی از این چربی برای بهبود طعم، بافت و ماندگاری موادغذایی استفاده می کنند. چربی های ترانس علاوه بر افزایش بیماری های قلبی عروقی، حافظه را نیز تحت تاثیر قرار می دهند. این مطالعه با بررسی هزار و 18 داوطلب نشان می دهد مردانی که در رژیم غذایی خود از چربی های ترانس بیشتری استفاده می کنند، حافظه ضعیف تری دارند.
چندی پیش سازمان غذا و داروی آمریکا استفاده از این چربی ها را غیرمجاز اعلام کرد و بر اساس یک جدول زمانی سه ساله، تولیدکنندگان محصولات غذایی در آمریکا موظف به تغییر دستورالعمل تهیه غذا یا کسب اجازه مستقیم از این سازمان شدند.
همچنین تمام شرکت های موادغذایی آمریکا از آن پس به رعایت این قانون ملزم شدند. متخصصان تغذیه تاکید می کنند که این قانون باید در سراسر دنیا، به منظور حفظ سلامت انسان ها، اجرا شود. نتایج این مطالعه در نشریه PLOS ONE منتشر شده است.


کد مطلب: 31561

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/31561/کاهش-حافظه-مردان-اثر-مصرف-سیب-زمینی-سرخ-کرده

میگنا
  https://www.migna.ir