کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

ارتباط بین میزان اسید چرب اُمگا ۳ و اختلال دوقطبی

خبرگزاری مهر , 15 آذر 1394 ساعت 10:02

مطالعه اخیر پژوهشگران نشان می دهد که ممکن است ارتباطی بین میزان اسید چرب اُمگا ۳ و اختلال دوقطبی وجود داشته باشد.


محققان دانشکده پزشکی پنسیلوانیا در مطالعه خود، ۲۷ فرد مبتلا به اختلال دوقطبی و ۳۱ فرد فاقد هرگونه بیماری روانی را مورد مقایسه قرار دادند.

افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دارای میزان کمتر اسیدهای چرب اُمگا ۳ بودند. به گفته محققان، اسیدهای چرب اُمگا ۳ نقش مهمی در ارتباط بین سلول های مغز ایفاء می کنند و اسیدهای چرب از فعالان اصلی سیستم ایمنی و التهابی بدن هستند.

اریکا ساندرز، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «اسیدهای چرب اُمگا ۳ و اُمگا ۶ می توانند تعادل در التهاب را جابجا نمایند. از نظر ما التهاب عامل اصلی اختلال دوقطبی است.» مواد خوراکی نظیر ماهی، روغن های گیاهی، مغزیجات، دانه کتان و روغن برزک و همچنین سبزیجات برگدار، غنی از اسیدهای چرب اُمگا ۳ هستند.


کد مطلب: 34376

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/34376/ارتباط-بین-میزان-اسید-چرب-ا-مگا-۳-اختلال-دوقطبی

میگنا
  https://www.migna.ir