کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

پرخوری عصبی یکی از مشکلات روانی است

خبرگزاری ایرنا , 9 شهريور 1397 ساعت 17:46

مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، یکی از مشکلات روانی را پرخوری عصبی ذکر کرد و گفت: افراد مبتلا به پرخوری عصبی از نادرست بودن رفتار خود آگاه هستند و معمولاً این رفتارها را از دیگران پنهان می کنند.


میگنا: دکتر سارا شاه آبادی افزود: حتی در صورت پنهان کاری های این افراد می توان در صورت بروز کم حوصلگی در افراد و مشاهده رفتارهایی مانند برخواستن ناگهانی از سر میز غذا و رفتن به دستشویی، استفراغ ها و یا اسهال مکرر به بروز پرخوری عصبی شک کرد. این علائم معمولا در پی بحران های عاطفی و عصبی مانند ناراحتی، خشم، عصبانیت و غصه دار شدن تشدید می شود.

وی در ادامه به عوارض پرخوری عصبی ( القای استفراغ های مکرر ) اشاره کرد و گفت: این مشکل منجر به، به هم خوردن تعادل اسید و باز بدن و بروز مشکلات متعدد می شود و همچنین در پی استفراغ های مکرر، اسید معده مرتباً در تماس با دندان ها قرار می گیرد و موجب آسیب به دندان ها می شود. در موارد شدید، در پی استفراغ های مکرر، احتمال پاره شدن معده وجود دارد.

 شاه آبادی با بیان اینکه برای درمان پرخوری عصبی، استفاده از دارو و مشاوره روان درمانی توصیه می شود تأکید کرد: برای درمان این اختلال به حضور روانپزشک و روان شناس نیاز است.


کد مطلب: 45252

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/45252/پرخوری-عصبی-یکی-مشکلات-روانی

میگنا
  https://www.migna.ir