کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

وقت کنار گذاشتن سوسیس فرا رسیده / تاثیر تغذیه بر روی طول عمر

آفتاب‌نیوز , 30 مهر 1400 ساعت 23:21

علاوه بر تاثیر مثبت کاهش مصرف گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده و افزایش مصرف میوه و سبزیجات بر روی طول عمر افراد، انتشار گاز‌های گلخانه‌ای نیز از این طریق به میزان ۱۷ درصد کاهش می‌یابد.


پژوهشگران می‌گویند کاهش مصرف گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده به خصوص سوسیس و همزمان افزایش خوردن میوه و سبزیجات می‌تواند میانگین طول عمر را تا ۸ ماه افزایش دهد.
 
پژوهشگران می‌گویند مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و سرطان با این دستورالعمل ساده می‌تواند کاهش یابد.

آکادمی و انجمن سلطنتی علوم پزشکی در گزارشی که با همکاری ۱۱ متخصص منتشر کرده اشاره می‌کند که علاوه بر تاثیر مثبت کاهش مصرف گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده و افزایش مصرف میوه و سبزیجات بر روی طول عمر افراد، انتشار گاز‌های گلخانه‌ای نیز از این طریق به میزان ۱۷ درصد کاهش می‌یابد.
 


کد مطلب: 55590

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/55590/وقت-کنار-گذاشتن-سوسیس-فرا-رسیده-تاثیر-تغذیه-روی-طول-عمر

میگنا
  https://www.migna.ir