کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مصرف شیرهای کم چرب یا بدون چربی برای سلامتی قلب بهتر است

9 آبان 1390 ساعت 9:15


مصرف شیرهای کم چرب یا بدون چربی نسبت به شیرهای کامل( شیرهای پرچرب) به دليل اينكه غنی از پروتئین و دیگر مواد غذایی هستند و در عين حال چربی بالايي ندارند، برای سلامتی قلب مفيدتر است. 
      
به گزارش ميگنا، داوود کاظمی صالح دارای رتبه ممتاز بورد تخصصی قلب و عروق در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: شیر کامل چربی اشباع بیشتری نسبت به شیر کم چرب دارد.
وی تصریح کرد: در حقیقت حدود 45 درصد کالری موجود در شیر کامل( پرچرب) از چربی های اشباع است و شیر کامل( پرچرب) دارای کلسترول بیشتری است.
کاظمی صالح عنوان کرد: شیر کم چربی و شیر بدون چربی، چربی اشباع کمتری نسبت به شیر کامل (پرچرب) دارد بنابراین مصرف شیرهای کم چربی یا بدون چربی بهتر است زیرا غنی از پروتئین و دیگر مواد مغذی است بدون آنکه میزان آنها بالا باشد.
وي افزود: کره، کرم و بستنی چربی بیشتری نسبت به شیر کامل دارند بنابراین بهتر است که تنها برای مواردی خاص و گاهی اوقات استفاده شوند. *مصرف پنیرهای کم چرب به جای پنیرهای پرچرب کاظمی صالح در ادامه بیان کرد: بسیاری از مردم تصور می کنند که می توانند از پنیر به دلیل پروتئین زیاد موجود در آن به جای گوشت استفاده کنند اما بسیاری از پنیرهای پرچرب حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب اشباع نیز هستند.
وی گفت: حدود 60 تا 70 درصد از کالری موجود در پنیرهای پرچرب ناشی از چربی موجود در آنها است و به طور تقریبی همان درصدی است که در بستنی موجود است.
این متخصص عنوان کرد: حتی میزان کلسترول(چربی اشباع) در پنیرهای پرچرب می تواند بیش از گوشت قرمز باشد.
وي خاطرنشان کرد: بهتر است به جای مصرف پنیرهای پرچرب از پنیرهای کم چرب استفاده کرد.
اين متخصص افزود: کشک حاوی مقادیر زیادی پروتئین و مقادیر بسیار کم چربی است.
 


کد مطلب: 5683

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/5683/مصرف-شیرهای-کم-چرب-یا-بدون-چربی-سلامتی-قلب-بهتر

میگنا
  https://www.migna.ir