کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

توصیه های بهداشتی برای طبخ و توزیع نذورات در ایام محرم

10 آذر 1390 ساعت 18:17


توزیع آب، شیر و شربت در بین دسته های عزاداری و یا در مراسم ها با لیوان یک بار مصرف صورت گیرد و از فرو بردن لیوان و پارچ به داخل ظرفی که آب و شربت داخل آن است، خودداری شود. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ کارشناس مواد غذایی وزارت بهداشت با تاکید بر این مطلب که توزیع کنندگان غذا نباید در هنگام توزیع غذا از روی سفره راه بروند، افزود: درصورت توزیع سبزی و  سالاد ،سالم سازی آنها الزامی است.
مهندس زارع با تاکید بر شستشو و گندزدایی مستمر ظروف چندبار مصرف چای و مواد غذایی بیان داشت: در صورت استفاده از ظروف یک بار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم از ظروف گیاهی ( برپایه نشاسته ذرت) استفاده شود.
وی با تاکید بر این که مردم برای طبخ نذورات از فرآورده های  دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده که مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی است استفاده کنند، افزود: ذبح و قربانی احشام در جلوی دسته های عزاداری و یا در محل تکایا و مساجد باید با هماهنگی سازمان دامپزشکی و در شرایط بهداشتی صورت گیرد به نحوی که خونآبه پخش نشود.
وی توصیه کرد: هرگونه پخت و پز باید در مکان هایی که دارای حداقل شرایط بهداشتی و مورد تایید مراکز بهداشت هستند، صورت گیرد و کلیه افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا باید قبلا نسبت به دریافت کارت معاینه پزشکی اقدام کرده و رعایت بهداشت فردی در آنها ضروری است.
مهندس زارع همچنین گفت: برای تهیه غذا از نمک های بسته بندی شده ید دار تصفیه شده  و دارای مجوز بهداشتی و آرم استاندارد استفاده شود.
وی در پایان گفت: مواد غذایی اولیه حتما سالم و بهداشتی باشد و ترجیحا از مواد غذایی مشمول بسته بندی که مورد تایید وزرات بهداشت است استفاده شود.


کد مطلب: 6604

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/6604/توصیه-های-بهداشتی-طبخ-توزیع-نذورات-ایام-محرم

میگنا
  https://www.migna.ir