کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

قبل از سرخ کردن به ماده غذايي نمک نزنيد

14 دی 1390 ساعت 18:00


افزودن نمک به ماده غذايي قبل از سرخ کردن باعث مي شود تا نقطه دود روغن پايين بيايد و اين کار باعث مي شود روغن زودتر تخريب شود.يوسف نقيايي کارشناس تغذيه در گفت وگو با مهر در اين باره افزود: بايد ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسب گرم کنيد (۱۹۰درجه سانتي گراد) در اين حرارت در سطح موادغذايي يک لايه محافظ شبيه به يک لايه عايق تشکيل مي شود که مانع از ورود روغن به ماده غذايي مي شود. وي گفت: اگر روغن تا اين درجه حرارت داغ نشود، قبل از اين که لايه عايق تشکيل شود روغن به درون غذا نفوذ مي کند هم چنين اضافه کردن نمک در غذايي که در ظروف آلومينيومي پخت مي شود باعث ورود آلومينيوم به غذا و مسموميت آن مي شود.


کد مطلب: 7840

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/7840/قبل-سرخ-کردن-ماده-غذايي-نمک-نزنيد

میگنا
  https://www.migna.ir