متخصصان علوم پزشكي در دانشگاه هاروارد ادعا كردهاند كه مصرف زياد گوشت قرمز و كره خطر ابتلا به آلزايمر را به ويژه در زنان مسنتر افزايش ميدهد.
به گزارش ايسنا، اين متخصصان تاكيد دارند زنان مسنتري كه زياد از گوشت قرمز، كره و ساير مواد غذايي مملو از چربيهاي اشباع شده استفاده ميكنند نسبت به ساير همسالان خود به مشكلات حافظهاي وخيمتري مبتلا ميشوند در عوض زناني كه بيشتر از مواد غذايي حاوي چربيهاي غيراشباع تك زنجيرهاي مثل روغن زيتون، روغن آفتابگردان، دانهها، مغزها و آووكادو مصرف ميكنند معمولا توان حافظهاي بهتر و قويتري دارند.
روزنامه ديلي تلگراف در اين باره نوشت، دكتر اوليوا اوكريك كه سرپرستي اين متخصصان را برعهده داشته خاطرنشان كرد: ما در مطالعات خود روي تغييرات ايجاد شده در عملكردهاي ذهني مغز انسان دريافتهايم كه مقدار چربي مصرفي تاثير چنداني در اين زمينه ندارد اما نوع چربي كه ميخوريم روي توان ذهن و حافظه تاثير بهسزايي دارد.
اين مطالعه حاصل آزمايش روي 6000 زن بالاي 65 سال است و شرح آن در مجله "سالانههاي نورولوژي" منتشر شده است.