کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

۵ نوع روغن که بايد در هر آشپزخانه اي باشد

20 خرداد 1391 ساعت 5:33


با تنوع روغن هاي آشپزي، انتخاب روغن مناسب تا حدي سخت شده است. انواع روغن هاي سرخ کردني و مخصوص سالاد در بازار موجود است اما کدام يک از آن ها سالم تر است؟ به نوشته سايت «هلث نيوز»، هر آشپزخانه بايد ۵ نوع روغن داشته باشد.


روغن کانولا؛
اين روغن که به ميزان پايين چربي دارد، يکي از سالم ترين روغن ها براي پخت و پز به حساب مي آيد. علاوه بر آن حاوي مقدار زيادي امگا۳ است که مو و پوست را تغذيه مي کند. جالب است که بدانيد گياهي که براي تهيه اين روغن استفاده مي شود، از خانواده کلم است. مصرف اين روغن ميزان کلسترول خون را کاهش مي دهد و منبع غني ويتامين E است. اين روغن که اغلب براي سرخ کردن به کار برده مي شود، حالت ترد به غذا مي دهد.


روغن زيتون؛
روغن زيتون يکي از پرطرف دارترين روغن هاست؛ اين روغن ملايم، چندکاره و غني از تک چربي هاي اشباع نشده است که در صورت حرارت نديدن مي توان به غذا افزود.

توجه داشته باشيد که اين روغن از ميوه به دست مي آيد، بنابراين با قرار گرفتن در معرض هوا، حرارت و نور فاسد مي شود. لذا روغن زيتون را دور از نور خورشيد و حرارت نگه داريد. اين روغن سرشار از پلي فنولز نوعي آنتي اکسيدان طبيعي است که مانع از بروز بيماري  قلبي مي شود و کلسترول و فشارخون را کاهش مي دهد.


روغن بادام زميني؛
اين روغن که از آن به وفور در تهيه غذاهاي آسيايي استفاده مي شود، به علت اين که طعم غذاهاي ديگر را به خود جذب نمي کند، بهترين روغن سرخ کردني به حساب مي آيد. اين روغن فاقد چربي هاي ترانس و حاوي ميزان پايين چربي هاي اشباع شده است که براي قلب بسيار مفيد است.


روغن هسته انگور؛
طعم ملايمي دارد و از آن جا که دماي بالاتري را تحمل مي کند مي توان آن را جايگزين روغن زيتون براي پخت و پز کرد. روغن هسته انگور براي سلامت قلب و عروق مفيد است.


روغن گردو؛
روغن گردو سرشار از اسيد آلفالينولنيک، نوعي امگا۳ مفيد براي قلب و ضد التهاب است. اين روغن حاوي ويتامين K است که براي تقويت استخوان مفيد است. اين روغن که نبايد حرارت داده شود، براي تهيه سس هاي سرد، سالاد و ... قابل مصرف است.     خراسان / شماره انتشار 18138


کد مطلب: 11689

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/11689/۵-نوع-روغن-بايد-آشپزخانه-باشد

میگنا
  https://www.migna.ir