کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مصرف غذاهاي سرخكرده دانش‌آموزان را تنبل مي‌كند

27 ارديبهشت 1390 ساعت 7:37


يك متخصص تغذيه گفت: غذا‌هاي سرخ شده و غني از روغن دانش‌آموز را تنبل مي‌كند. مرتضي صفوي در گفت‌و‌گو با فارس اظهار داشت: توجه ويژه به تغذيه دانش‌آموزان در دوران امتحانات بسيار مهم است. وي بيان داشت: با اينكه درس خواندن نياز دانش‌آموزان را به انرژي چندان افزايش نمي‌دهد اما استفاده از غذاهاي مناسب براي دانش‌آموزان ضروري است. اين متخصص تغذيه افزود: كودكان و نوجوانان و حتي بزرگسالان نياز دارند كه در طول امتحانات غذاهايي مصرف كنند كه مواد مغذي مورد نياز بدن آنها را فراهم كند تا بتوانند سريع‌تر فكر كنند و حافظه بهتري داشته باشند. صفوي اضافه كرد: دانش‌آموزان بايد از غذاهايي كه آنها را خواب آلوده مي‌كند، پرهيز كنند همچنين بر خلاف تصور بسياري از مادران مصرف غذاهاي چرب و سرشار از روغن براي تقويت ذهن و بدن صحيح نيست. وي با بيان اينكه غذا‌هاي سرخ شده و غني از روغن، دانش‌آموز را تنبل مي‌كند، گفت: غذاهاي چرب، سرخ شده و پر ادويه به زمان بيشتري براي هضم نياز دارند؛ دانش‌آموزان نبايد پيش از امتحان غذاهاي چرب و پر ادويه به مقدار زياد استفاده كنند. اين متخصص تغذيه بيان داشت: دانش‌آموزان تعداد وعده‌هاي غذايي خود را افزايش دهند؛ كودكان كه معده كوچكتري دارند در طول روز 5 وعده غذا با حجم كم مصرف كنند همچنين مصرف 2 تا 3 وعده غذاي سنگين و حجيم در طول روز باعث خواب آلودگي دانش آموز مي‌شود و آنها را بي‌حال مي‌كند.  


کد مطلب: 3136

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/3136/مصرف-غذاهاي-سرخكرده-دانش-آموزان-تنبل-مي-كند

میگنا
  https://www.migna.ir