کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

تاثیر مصرف سیر و پیاز در درمان آكنه

1 خرداد 1391 ساعت 19:38


سیر، پیاز و غلات سبوس دار كه حاوی كروم بوده، در درمان آكنه مؤثر هستند.
به گزارش برنا به نقل از وبدا، پریسا ترابی كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: داشتن یك رژیم غذایی مقوی و متعادل برای سلامت كل بدن از جمله پوست و كاهش علائم آكنه بسیار مهم است، اگر چه مهم ترین نكته در درمان آكنه، حفظ بهداشت پوست و دست كاری نكردن جوش ها است ولی مصرف كمتر غذاهای پرادویه و یا چرب و محرك و شیرینی ها برای كمتر كردن عوارض آكنه و جوش های غرور جوانی توصیه می‌شود.

وی افزود: منابع ویتامین A مانند جگر، هویج، اسفناج، گوجه فرنگی علاوه بر درمان آكنه به رفع جای زخم نیز كمك می كند همچنین مصرف جوانه گندم و آواكادو كه محتوی ویتامین E هستند و در سلامت پوست نقش دارند.

ترابی تصریح كرد:‌ ناراحتی های روحی و عصبی تأثیر بسزایی در بروز آکنه در نوجوانان دارند زیرا به دنبال فشارهای عصبی و کم خوابی، صورت، شادابی و طراوت خود را از دست می دهد و جریان خون کم شده و سیستم دفاعی پوست ضعیف می شود و زمینه برای رشد آکنه فراهم می آید و به سرعت بر تعداد جوش ها افزوده می شود.

این كارشناس تغذیه عدم رعایت بهداشت پوست را یکی از عوامل مهم در ایجاد یا تشدید جوش های غرور جوانی عنوان كرد و گفت:‌ اصولاً پیدایش جوش غرور ناشی از افزایش ترشح چربی و تجمع میکروب در غده چربی کنار مو است بنابراین رعایت نکات بهداشتی می تواند نقش مؤثری در بهبود و تخفیف آن داشته باشد دستکاری کردن این جوش ها موجب انتشار عفونت به نقاط دیگر و افزایش تعداد و حجم جوش ها می شود.


کد مطلب: 11246

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/11246/تاثیر-مصرف-سیر-پیاز-درمان-آكنه

میگنا
  https://www.migna.ir