کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نان سلامتی قلب و عروق را تضمین می کند

15 آذر 1391 ساعت 17:25


بر اساس یک مطالعه ،مصرف نان روزانه به ویژه نان سبوس دار از بروز بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از ساینس نیوز،اثرات متابولیک چربی که در نان وجود دارد برای قلب بسیار سودمند است و مصرف کنندگان نان های سفید و سبوس دار از سلامتی قلبی بیشتری برخوردار هستند.

از ویژگی های مهم غلات در مقایسه با سایر دسته های مواد غذایی ، هضم سریع و آسان آن است و در این رابطه از جهت مشابهت با طبیعت انسان گندم در جایگاه نخست قرار دارد طبیعت گندم گرم و از لحاظ رطوبت و خشکی ، معتدل به شمار می رود.

مصرف روزانه نان، به ویژه سبوس دار، به عنوان یک عنصر از یک رژیم غذایی متعادل است و باعث می شود غلظت انسولین خون پایین بیاید.

بررسی ها نشان می دهد مصرف کنندگان دایم روزانه نان سطوح پایین کلسترول LDL و سطح بالاتری از کلسترول HDL را نسبت به کسانی که پراکنده از نان استفاده می کنند را دارا هستند علاوه بر این، این مطالعه نشان می دهد که مصرف به طور منظم از نان، منبع خوبی از کربوهیدرات ها، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است،  افزایش مصرف کربوهیدرات با افزایش وزن بدن مرتبط است.

نان برنج از نان گندم دیرتر هضم  می شود و ممکن است در برخی افراد ایجاد مشکل کند از این رو متخصصان تغذیه توصیه می کنند نان گندم به ویژه نان سبوس دار سلامت قلب و عروق را تضمین می کند.


کد مطلب: 15581

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/15581/نان-سلامتی-قلب-عروق-تضمین-می-کند

میگنا
  https://www.migna.ir