کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

باکتری علاقه مند به کاکائو

4 فروردين 1393 ساعت 0:09

دانشمندان کشف کرده اند که یک نوع باکتری در معده وجود دارد که شکلات را تخمیر و به آزاد شدن یک ترکیب مفید ضدتورمی که برای قلب مفید است منجر می شود.


به گزارش ایرنا از منابع خبری،میکروب های معده از جمله بیفید وباکتری از شکلات تغذیه و ماده مفید پلیفنولیک را آزاد می کنند.
دانشمندان معتقدند که افزودن میوه به شکلات می تواند فرآیند تخمیر را تسریع کند. دکتر جان فینلی و تیمش پودر کاکائو را آزمایش کردند اما می گویند کاکائو در شکلات جامد هم اثر مشابهی دارد. در همین حال موسسه ملی قلب، ریه و خون آمریکا طرحی برای آزمایش گسترده یک قرص شکلات برای بیماری قلبی دارد. یک شرکت شیوه ای انحصاری برای استخراج یک نوع ماده مفید به نام فلاوانول از کاکائو و تولید کپسولی با کمک آن به نام خود ثبت کرده است.
دکتر جوان میسون که هدایت این آزمایش را به عهده خواهد داشت می گوید مشکل این است که فلاوانول در بیشتر شکلات های موجود در بازار وجود ندارد. چون فلاوانول ها در طی فرآوری کاکائو از میان می رود. به گفته او هدف مطالعه این است که آیا فواید بهداشتی شکلات بدون شکر و چربی هم وجود دارد یا نه. البته کارشناسان در مورد مصرف زیاد شکلات هشدار می دهند.
کریستوفر الن از بنیاد قلب انگلیس می گوید که هرچند فلاوانول ها در شکلات تیره (یعنی با درصد بالاتر کاکائو) وجود دارند اما این بدان معنی نیست که هر وقت خواستیم شکلات بخوریم و فکر کنیم که برای قلبمان خوب است.
به گفته او فلاوانول ها اغلب درجریان تولید شکلات نابود می شوند و به علاوه مقدار زیادی چربی و شکر هم در شکلات وجود دارد. آقای الن می گوید که هرچند مصرف شکلات به عنوان تنقلات خوب است اما نباید زیاد مصرف شود.
کارشناسان می گویند مصرف زیاد شکر و چربی می تواند به چاقی مفرط و دیابت نوع دو منجر شود، شرایطی که خطر حمله قلبی و سکته مغزی را به همراه دارد. بنیاد قلب انگلیس توصیه می کند که یک رژیم غذایی از میوه و سبزیجات و فعالیت جسمی زیاد بهترین راه حفظ سلامت قلب است.


کد مطلب: 23269

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/23269/باکتری-علاقه-مند-کاکائو

میگنا
  https://www.migna.ir