کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

جعفری از ابتلا به تومورهای سرطانی جلوگیری می‌کند

21 آذر 1390 ساعت 20:59


 یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که مصرف جعفری می‌تواند جلوی ابتلای انسان به تومورهای سرطانی مختلف را بگیرد.
 به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، این پژوهش جدید تایید کرد: جعفری معدن یکی از قویترین آنتی اکسیدانها به نام ﺁپی جنین(apigenin) است که ضد حساسیت، ورم و درد به شمار می رود و همچنین در حفاظت بدن از ابتلا به تومورهای سرطانی مختلف نقش ایفا می کند. مجدی بدران در این پژوهش خود گفت: جعفری به منزله دوست دستگاه گوارش است و آن را می‌توان داروخانه بدن انسان دانست زیرا حاوی ماده مسکن دردهای لثه و دندان و تمیز کننده دهان است. این پژوهش نشان داد: بارزترین فواید جعفری این است که به شکل گیری کلاژن که ماده پروتئینی طبیعی زیبایی و طراوت پوست به شمار می‌رود، کمک می‌کند و از طراوت پوست و مو به همراه چشم محافظت می‌کند. بر اساس این پژوهش، خوردن جعفری با گوشت اهمیت ویژه‌‌ای دارد زیرا اسیدی بودن آن را کنترل می کند و باعث تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی بویژه آنزیم‌های کیسه صفرا می شود و از این طریق به هضم چربی گوشت کمک می‌کند. این پژوهش همچنین نشان داد: مصرف جعفری باعث کاهش نفخ شکم و دردهای معده ناشی از هضم نشدن درست غذا و غذاهای چرب دارد و در کاهش چربی خون، از بین رفتن درد و کاهش اسید اوریک به عنوان عامل بیماری نقرس نقش ایفا می‌کند.  


کد مطلب: 7010

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/7010/جعفری-ابتلا-تومورهای-سرطانی-جلوگیری-می-کند

میگنا
  https://www.migna.ir