جعفری از ابتلا به تومورهای سرطانی جلوگیری میکند
یک پژوهش جدید نشان میدهد که مصرف جعفری میتواند جلوی ابتلای انسان به تومورهای سرطانی مختلف را بگیرد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، این پژوهش جدید تایید کرد: جعفری معدن یکی از قویترین آنتی اکسیدانها به نام ﺁپی جنین(apigenin) است که ضد حساسیت، ورم و درد به شمار می رود و همچنین در حفاظت بدن از ابتلا به تومورهای سرطانی مختلف نقش ایفا می کند. مجدی بدران در این پژوهش خود گفت: جعفری به منزله دوست دستگاه گوارش است و آن را میتوان داروخانه بدن انسان دانست زیرا حاوی ماده مسکن دردهای لثه و دندان و تمیز کننده دهان است. این پژوهش نشان داد: بارزترین فواید جعفری این است که به شکل گیری کلاژن که ماده پروتئینی طبیعی زیبایی و طراوت پوست به شمار میرود، کمک میکند و از طراوت پوست و مو به همراه چشم محافظت میکند. بر اساس این پژوهش، خوردن جعفری با گوشت اهمیت ویژهای دارد زیرا اسیدی بودن آن را کنترل می کند و باعث تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی بویژه آنزیمهای کیسه صفرا می شود و از این طریق به هضم چربی گوشت کمک میکند. این پژوهش همچنین نشان داد: مصرف جعفری باعث کاهش نفخ شکم و دردهای معده ناشی از هضم نشدن درست غذا و غذاهای چرب دارد و در کاهش چربی خون، از بین رفتن درد و کاهش اسید اوریک به عنوان عامل بیماری نقرس نقش ایفا میکند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، این پژوهش جدید تایید کرد: جعفری معدن یکی از قویترین آنتی اکسیدانها به نام ﺁپی جنین(apigenin) است که ضد حساسیت، ورم و درد به شمار می رود و همچنین در حفاظت بدن از ابتلا به تومورهای سرطانی مختلف نقش ایفا می کند. مجدی بدران در این پژوهش خود گفت: جعفری به منزله دوست دستگاه گوارش است و آن را میتوان داروخانه بدن انسان دانست زیرا حاوی ماده مسکن دردهای لثه و دندان و تمیز کننده دهان است. این پژوهش نشان داد: بارزترین فواید جعفری این است که به شکل گیری کلاژن که ماده پروتئینی طبیعی زیبایی و طراوت پوست به شمار میرود، کمک میکند و از طراوت پوست و مو به همراه چشم محافظت میکند. بر اساس این پژوهش، خوردن جعفری با گوشت اهمیت ویژهای دارد زیرا اسیدی بودن آن را کنترل می کند و باعث تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی بویژه آنزیمهای کیسه صفرا می شود و از این طریق به هضم چربی گوشت کمک میکند. این پژوهش همچنین نشان داد: مصرف جعفری باعث کاهش نفخ شکم و دردهای معده ناشی از هضم نشدن درست غذا و غذاهای چرب دارد و در کاهش چربی خون، از بین رفتن درد و کاهش اسید اوریک به عنوان عامل بیماری نقرس نقش ایفا میکند.