کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

با اعجاز «هل» آشنا شويم

26 آذر 1390 ساعت 14:43


هندي‌ها و پاكستاني‌ها در مقايسه با ساير كشورهاي جهان بيشترين مصرف‌ كننده‌هاي چاشني معطر «هل»هستند. به گزارش ايسنا، «هل»؛ ميوه گياهي از تيره زنجبيل‌ است و انواع مختلف آن شامل هل سياه، هل سفيد و هل سبز هستند كه نوع سبز آن عطر تندتري دارد.  مطالعات نشان مي‌دهد كه اين چاشني خواص درماني مفيدي دارد از جمله اين كه به عنوان دارو براي معالجه سرفه، سرماخوردگي و تب استفاده مي ‌شود. به نوشته روزنامه اكسپرس، سايرخواص درماني هل عبارتند از: - دانه «هل» تقويت‌كننده معده، ضد نفخ و بادشكن است و در ضمن به هضم غذا نيز كمك مي ‌كند. - در صورتي كه عرق بدبويي داريد يا دهان شما بوي خوبي نمي ‌دهد، شش گرم «هل» را با غلاف آن به‌ صورت چاي دم كنيد و در طول يك روز به مرور بنوشيد. - اين چاشني براي درمان استفراغ و تهوع نيز توصيه مي ‌شود. - «هل» تقويت ‌كننده قلب و اعصاب است اما مصرف زياد آن، هم تپش قلب را افزايش مي ‌دهد و هم براي بيماري‌هاي روده و ريه مفيد نيست. - مصرف «هل» براي رفع سردرد و كاهش حملات بيماري صرع نيز سودمند است.  


کد مطلب: 7184

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/7184/اعجاز-هل-آشنا-شويم

میگنا
  https://www.migna.ir