يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2 Jun 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۱:۴۳
کد مطلب: 25301
۰

مصرف زیاد قهوه اعتیاد آور است

دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: تغذیه با خصوصیات ظاهری مثل وزن، دور کمر و قد تا بخش‌های داخلی بدن مثل سلامت اندام‌ها و بافت‌های داخلی بدن و سلامت خون سر و کار دارد. بنابراین رعایت یک رژیم تغذیه‌ای متعادل و متنوع بسیار با اهمیت است.

وی ادامه داد: نوشیدنی‌هایی مثل قهوه و چای ارزش تغذیه‌ای به لحاظ تامین ریز مغذی‌های بدن ندارد، ولی حاوی مواد فعالی است که به لحاظ زیستی برای سلامت بدن مفید است. کافئین از جمله موارد زیستی است که علاوه بر خواص زیستی، خاصیت دارویی هم دارد و با داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی قوی، اهمیت بسیار زیادی در خاصیت ضد سرطانی دارد.

این متخصص تغذیه افزود: استفاده زیاد از قهوه، علاوه بر ایجاد حالت وابستگی شدید و تحریک عصبی و خواب زدگی در فرد، باعث تپش قلب و اضطراب می‌شود. افرادی که وابستگی شدید به قهوه پیدا می‌کنند، در شرایط عدم مصرف، دچار بی حوصلگی، استرس و اضطراب، عدم تمرکز و سر درد می شوند.

دکتر نیستانی تاکید کرد: با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان بهتر است افرادی که وابستگی شدید به مصرف قهوه دارند، تعداد دفعات مصرف و غلظت مصرف قهوه را کاهش دهند تا با توجه به ساعات روزه داری در طی روز، دچار علائم منفی عدم مصرف قهوه نشوند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

بوتاکس، روشی کم‌هزینه اما اعتیادآور برای زیبایی
چاقوی روانشناسی  بر پیکره فیلم غریزه مادران؛ اثری به سبک هیچکاک
نوجوانی پل عبور از کودکی به بزرگسالی
این خوراکی خوشمزه شما را افسرده می‌کند
تاثیر میکروبیوم‌های روده بر تصمیم‌گیری اجتماعی
به خاطر توهین‌های همسرم اعتماد به نفس ندارم
نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن وجود داشته باشد هرگز رهایتان نخواهند کرد، آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.