يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2 Jun 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۴ / ۱۱:۰۵
کد مطلب: 35256
۰

نخوردن صبحانه و افزایش خطر سکته مغزی

در این مطالعه 82 هزار و 772 مرد و زن ژاپنی که در فاصله سنی 45 تا 74 سال بودند و سابقه ابتلا به بیماری‌های قلبی یا انواع سرطان را نداشتند از سال 1995 تا 2010 مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین این افراد بر اساس تعداد دفعاتی که در هفته وعده غذایی صبحانه مصرف می‌کردند تقسیم بندی شدند.

به گزارش ایسنا، در طول این دوره 15 ساله، مجموع 3772 مورد سکته مغزی و 870 مورد بیماری کرونری قلب مشاهده شد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد افرادی که هیچ گاه صبحانه مصرف نمی‌کنند بیشتر دچار بیماری‌های قلبی و سکته مغزی می‌شود و این احتمال در افرادی که به خوردن وعده غذایی صبحانه عادت دارند پایین‌تر است.

به گفته پزشکان ژاپنی، افراد حاضر در این مطالعه که هر روز صبحانه مصرف می‌کردند در مقایسه با افرادی که این وعده غذایی را نادیده می‌گرفتند، فشارخون بالاتری دارند.
به گزارش وب‌ ام‌دی، همچنین معلوم شد افرادی که از خوردن صبحانه خودداری کرده‌اند عادت‌های ناسالم دیگری هم داشته‌اند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

بوتاکس، روشی کم‌هزینه اما اعتیادآور برای زیبایی
چاقوی روانشناسی  بر پیکره فیلم غریزه مادران؛ اثری به سبک هیچکاک
نوجوانی پل عبور از کودکی به بزرگسالی
این خوراکی خوشمزه شما را افسرده می‌کند
تاثیر میکروبیوم‌های روده بر تصمیم‌گیری اجتماعی
به خاطر توهین‌های همسرم اعتماد به نفس ندارم
نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
هر وقت احساس حسادت کردیم ، یادمان باشد ، خاموش کردن شمع دیگری ، باعث نمیشود ، شمع ما درخشان تر نور افشانی کند