يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 19 May 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۶
کد مطلب: 64278
۱

هفت قانون قطعی برای بهبودی رابطه زناشویی

نقشه راهی بر اساس یافته های مطالعات حوزه خانواده
هفت قانون قطعی برای بهبودی رابطه زناشویی
ازدواج یکی از بزرگترین ماجراهای زندگی است، اما گاهی اوقات می تواند شبیه کاوش در قلمرو ناشناخته‌ها باشد. خوشبختانه، تحقیقات به ما نقشه راهی ارائه می دهد.
در دنیایی که راه و روش «درست» برای ازدواج مبهم به نظر می رسد، نگرشی منبعث از ادبیات تحقیق  هفت قانون اصلی را برای همسران پیشنهاد میکند
با این قوانین، زوج ها به طرحی برای ایجاد ازدواجی با نشاط و رضایت بخش تر دسترسی دارند. در این مطلب نحوه اطمینان از عشق و هماهنگی پایدار بین خود و همسرتان آورده شده است.
توانایی تبدیل چالش‌ها به فرصت‌ها
ازدواج خالی از چالش نیست. این نحوه عبور زوج ها از این مشکلات است که استحکام پیوند آنها را تعیین می کند. تحقیق انجام شده بر اهمیت مدیریت مشکلات و تعارضات با انعطاف پذیری و کار تیمی تاکید می کند. به گفته نویسندگان، همسرانی که می توانند با هم با مسائل روبرو شوند (در زمان های سخت به یکدیگر آرامش می‌دهند، از یکدیگر حمایت می‌کنند و یکدیگر را تشویق می کنند.) می توانند پویایی رابطه سالم تری را حفظ کنند.
این انعطاف‌پذیری یا تاب‌آوری فقط برای مقابله با طوفان نیست، بلکه در مورد یافتن راه‌هایی برای قوی‌تر شدن از طریق ناملایمات است. با کاهش شتاب زدگی، آرام کردن یکدیگر و جستجوی راه‌حل، زوج‌ها می‌توانند حتی چالش‌برانگیزترین موقعیت‌ها را به فرصت‌هایی برای رشد و پیوند تبدیل کنند.

فعالیت، خلاقیت و تخیل
این مطالعه بر اهمیت مشارکت در فعالیت‌های لذت‌بخش با یکدیگر، ایجاد دنیای منحصربه‌فردی از تجربیات مشترک و تعاملات معنادار در میان همسران تأکید می‌کند.
چنین تشریفاتی هم باعث تعمیق صمیمیت عاطفی می شود و هم فرصت هایی برای ارتباط، نشاط و آرامش فراهم می کند. زوج‌هایی که فعالیت‌های مشترک را در اولویت قرار می‌دهند و آشکارا محبت و قدردانی خود را نسبت به یکدیگر ابراز می‌کنند، تمایل دارند رابطه رضایت‌بخش‌تر و پایدارتری را پرورش دهند.
اختصاص دادن زمان برای فعالیت‌ها و مراسم های مشترک که باعث شادی و ارتباط در رابطه شما می‌شوند را در اولویت قرار دهید. آشپزی با یکدیگر، پیاده‌روی، دنبال کردن سرگرمی‌های متقابل یا توجه به تمایلات جنسی یکدیگر را به‌عنوان فرصت‌هایی برای تقویت پیوند خود و ایجاد خاطرات ماندگار در اولویت قرار دهید.
تحمل عدم تشابه و تفاوت
وجود تفاوت‌ها چه در افراد و چه در روابط اجتناب ناپذیر است. تحقیق انجام شده نشان می‌دهد که پذیرش و تحمل تفاوت‌ها برای حفظ زندگی مشترک با ثبات و رضایت بخش ضروری است.
به جای تلقی تفاوت ها به عنوان تهدید، زوج ها باید به آن به عنوان فرصتی برای تکامل نگاه کنند. با احترام به استقلال یکدیگر و ایجاد فضا برای تفاوت‌های فردی یکدیگر، زوج‌ها احساس امنیت و ثبات بیشتری را در روابط خود ایجاد می‌کنند.
به جای مقاومت در برابر تفاوت ها، آنها را به عنوان فرصت های گرانبها برای یادگیری بیشتر در مورد یکدیگر قدر بدانید.
صبر، انعطاف و فروتنی
ازدواج‌های موفق اغلب نیاز به مقدار مناسبی از صبر، انعطاف‌پذیری و فروتنی دارند. نویسندگان تحقیق پیشنهاد می‌کنند زوج‌هایی که می‌توانند اختلافات را با لطف و سازش حل کنند، رضایت بیشتری را در روابط خود تجربه می‌کنند.
به جای توجه به ضعف‌ها یا نواقص جزئی، بر قدردانی از خصوصیات مثبت و نقاط قوت یکدیگر تمرکز کنید. نگرش قدردانی و درک می تواند منجر به هماهنگی و رضایت بیشتر برای شما و همسرتان شود.
تصدیق، حمایت و تحسین
ابراز قدردانی و تحسین از شریک زندگی خود برای ایجاد محیط زناشویی پرورش دهنده و حمایت کننده ضروری است. این مطالعه بر اهمیت قدردانی از تلاش‌های یکدیگر و قدردانی برای کارهای کوچک تأکید می‌کند.
به گفته نویسندگان تحقیق، اقدامات ساده محبت آمیز و تأیید (مانند گفتن “متشکرم”، “تو من را خوشحال می کنی” و “من از کاری که انجام دادی قدردانی می کنم”) می تواند در پرورش عشق و ارتباط در رابطه موثر باشد.
تلاش آگاهانه ای برای تصدیق و قدردانی از مشارکت ها و حرکات عاشقانه شریک زندگی خود انجام دهید. برای ابراز قدردانی از لحظات مهربانی و حمایت روزمره وقت بگذارید. به قول نویسندگان تحقیق، «هیچ دلیلی وجود ندارد که این کلمات را نگوییم و ارزش خود را از دست بدهند، حتی با استفاده زیاد.»
تعهد و فداکاری
تعهد سنگ بنای ازدواج موفق است که نیازمند فداکاری و پشتکار در هر دو زمان خوب و بد است. این مطالعه نشان می‌دهد که زوج‌هایی که به رابطه خود با هدف و اراده نگاه می‌کنند، رضایت بیشتری را تجربه می‌کنند.
با اولویت دادن به رابطه خود و صرف زمان و تلاش برای پرورش آن، می توانید پایه ای از عشق و اعتماد ایجاد کنید که در آزمون زمان مقاومت کند. نویسندگان قیاس مناسبی در این زمینه دارند: «بدون تمرکز مناسب، کار درست پیش نمی‌رود. اگر نگرش فرد نسبت به شریک زندگی‌اش سبک «اجازه دهید ببینیم» باشد، زندگی عاشقانه رضایتمند نمی‌شود.»
تعهد آگاهانه به رابطه خود داشته باشید و خود را وقف رشد و رفاه زندگی مشترک کنید. زمانی را برای پرورش عشق خود به همسرتان اختصاص دهید و با صبر و درک به هر چالشی که پیش می آید رسیدگی کنید.
احترام گذاشتن به خود
احترام به خود اساس روابط سالم را تشکیل می دهد و بر نحوه درک و تعامل شما با شریک زندگی خودتان تأثیر می گذارد. نویسندگان پیشنهاد می‌کنند کسانی که دارای حس ارزشمندی قوی هستند، برای حفظ روابط رضایت‌بخش مجهزتر هستند.
رفتار محبت آمیز و شفقت آمیز با خود زمینه را برای احترام متقابل و درک متقابل در ازدواج شما فراهم می کند.
احترام به خود و مراقبت از خود را در زندگی فردی در اولویت قرار دهید و بدانید که رفاه شما برای سلامت رابطه شما ضروری است. همیشه اطمینان حاصل کنید که تصویر مثبتی از خود دارید و به خودتان اجازه می‌دهید نقاط قوت و نقص‌هایتان را بپذیرید. تنها با رفتار محبت آمیز و محترمانه با خود، شریک زندگی تان می تواند همین رفتار را به شما ارائه دهد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

به خاطر توهین‌های همسرم اعتماد به نفس ندارم
نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
تا حالا هيچ آدم قوى اى كه گذشته آسونى داشته باشه نديدم .