دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - 3 Jun 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱ آبان ۱۳۹۴ / ۱۶:۴۸
کد مطلب: 33601
۰

با این مکمل افسردگی را درمان کنید!

کارشناسان دریافته‌اند مصرف ماهی می‌تواند مانند یک داروی ضدافسردگی طبیعی عمل کند. گفتنی است بر اساس جدیدترین تحقیقات رژیم غذایی سرشار از ماهی و غذاهای دریایی می‌تواند سبب کاهش خطر ابتلا به افسردگی شود. افرادی که ماهی کمتر مصرف می‌کنند بیشتر از سایر افراد به افسردگی دچار می‌شوند.

بررسی ها نشان می‌دهد اسیدهای چرب امگا3 بر اساس این تحقیقات امکان دارد سبب تغییر ساختار مغز شود. تغییر ساختار در بخش هایی صورت می‌گیرد که مسئولیت ارسال پیام های شیمیایی از مغز به سایر بخش ها را بر عهده دارد.

براساس این پژوهش‌ها مردانی که رژیم غذایی غنی از ماهی های چرب حاوی امگا3 مصرف می‌کنند 16درصد کمتربه افسردگی دچار می‌شوند.

کارشناسان اعتقاد دارند مصرف ماهی سبب تغییر فعالیت انتقال دهنده‌های عصبی، دوپامین و سروتونین می‌شود که هر دو عوامل موثر بر افسردگی هستند.

همچنین کیفیت بالای پروتئین،ویتامین ها و مواد معدنی موجود در ماهی سبب دفع ابتلا به بسیاری از بیماری‌‌‌‌‌ها و افزایش سلامت روحی و جسمی افراد می‌شود. بر اساس آمار‌های سازمان بهداشت جهانی افسردگی دومین علت اصلی به وجود آمدن بسیاری از بیماری‌ها تا سال 2020 خواهد بود و بر اساس تخمین ها بر روی 350 میلیون نفر در سرتاسر جهان اثر خواهد گذاشت.

رژیم غذایی حاوی انواع مواد غذایی شیرین،فست‌فود‌ها و مواد سرخ کردنی به شدت بر ایجاد افسردگی در افراد موثر است. در عوض مصرف مواد غذایی سالم چون میوه‌ها، سبزیجات، ماهی و نیز غلات سبوس دار می‌تواند مانع از ابتلای افراد به بیماری افسردگی با درصد بالایی شود.
این یافته‌ها حاصل از تحقیقات تیمی از پژوهشگران در کالج پزشکی دانشگاه چینگدائو شهر شاندونگ کشور چین است. نتایج این مطالعه در مجله ‌اپیده بیولوژی و بهداشت در جدیدترین شماره به چاپ رسیده است و شامل 16مقاله از 26مورد مطالعاتی بر روی 150هزار و 278 فرد شرکت کننده در نظرسنجی رابطه غذا و افسردگی بوده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

بوتاکس، روشی کم‌هزینه اما اعتیادآور برای زیبایی
چاقوی روانشناسی  بر پیکره فیلم غریزه مادران؛ اثری به سبک هیچکاک
نوجوانی پل عبور از کودکی به بزرگسالی
این خوراکی خوشمزه شما را افسرده می‌کند
تاثیر میکروبیوم‌های روده بر تصمیم‌گیری اجتماعی
به خاطر توهین‌های همسرم اعتماد به نفس ندارم
نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .