دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - 3 Jun 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۵
کد مطلب: 49926
۲

چگونه با داغ‌دیدگان از کرونا همدردی کنیم؟

چگونه با داغ‌دیدگان از کرونا همدردی کنیم؟
میگنا: سارا اکبر زاده اظهار داشت: خانواده و یا نزدیکان فردی که در مواجه با بیماری کرونا جان خود را از دست داده اند،‌ نسبت به این بیماری واگیردار، مشکوک به ابتلا به آن هستند و از این رو باید پذیرفت که حضور جهت تسلی و یا برگزاری مراسم سوگواری می تواند زمینه اشاعه بیماری را افزایش دهد که به هیچ وجه توصیه نمی شود.

این روانشناس گفت: خانواده فردی که بر اثر ویروس کرونا فوت کرده باید بدور از وسواس و نگرانی، ضمن کنترل رفتار هیجانی و استرس ابتلا به بیماری کرونا،‌ نسبت به مدیریت رفتارهای پرخطر و حتی المقدور دوری از تماس با دیگر افراد و نزدیکان، جهت ادای احترام به فرد درگذشته از طریق ارسال پیام، عموم اقوام و آشنایان خود را مطلع سازد.


وظیفه دیگران نسبت به خانواده داغدیده
این رواندرمانگر افزود: برخی مواقع در چنین شرایط بحرانی افرادی ناآگاهانه دست به رفتارهایی می زنند که نه تنها کمکی به خانواده داغ دیده نمی کند بلکه دچار اضطراب و نگرانی شدیدتر آنان نیز می شود و احتمال انتقال ویروس به دیگران هم خواهد شد که در اینگونه موارد تاکید شده در ابتدا باید حتما مراعات حال خانواده عزادار را کرد تا از وخامت وضع بوجود آمده جلوگیری و یا کاست.

وی تصریح کرد: حتی المقدور باید تلاش کرد تا خانواده سوگوار دقیقا مطابق خواسته مسئولین بهداشت عمل کرده و آرامش را به این خانواده بازگرداند تا دچار اضطراب و تشویش نشوند.

اکبرزاده گفت: اطمینان بخشی،‌ تهدید نکردن، دوری کردن از هرگونه انتقال بیماری، تاکید بر رعایت اصول بهداشتی،‌ سرزنش نکردن، دوری کردن از تحقیر و توهین و تمسخر یکدیگر، همه این موارد می تواند ضمن کاهش اضطراب درونی خانواده سوگوار از تشدید وسواس در بین اعضا جلوگیری کند.

این روانشناس بالینی با بیان اینکه در این چنین مواقع از نصیحت و توصیه به رعایت اصول بهداشتی فردی و عمومی نباید غافل شد،‌ افزود: فرد یا افرادی که عزیز یا دوستی را در مواجه با بیماری از دست می دهند باید با کنترل هیجانات درونی خود از نصیحت دلسوزانه دیگران برای کاهش غم و انده بوجود آمده استقبال کنند.

وی افزود: گاهی اوقات در مواقع بروز حادثه ای غم انگیز برای اینکه از تشدید فشار روحی و عصبی خانواده متوفا بتوان کاست، نیاز است که ضمن ابراز همدردی با بازماندگان، تعریف و تمجید فرد درگذشته یادآوری شد تا از تعارضات بوجود آمده مانند عدم برگزاری مراسم سوگواری و دیگر آداب و رسوم در این خصوص،‌ جلوگیری کرد.    
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

بوتاکس، روشی کم‌هزینه اما اعتیادآور برای زیبایی
چاقوی روانشناسی  بر پیکره فیلم غریزه مادران؛ اثری به سبک هیچکاک
نوجوانی پل عبور از کودکی به بزرگسالی
این خوراکی خوشمزه شما را افسرده می‌کند
تاثیر میکروبیوم‌های روده بر تصمیم‌گیری اجتماعی
به خاطر توهین‌های همسرم اعتماد به نفس ندارم
نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن