شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 18 May 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۱ / ۱۰:۰۹
کد مطلب: 16247
۰

مشكلات بیماران دیستروفی را در ICU های دولتی

بیماران دیستروفی را در ICU های دولتی نمی پذیرند/تختها رزرو است مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران دیستروفی، یکی از مشکلات اساسی بیماران دیستروفی(تحلیل عضلات) به هنگام تشدید بیماری را، بستری نکردن آنها در بخشهای آی سی یو بیمارستانهای دولتی عنوان کرد.
رامک حیدری در گفتگو با مهر اظهارداشت: با توجه به اینکه بیماران دیستروفی به هنگام احتیاج به آی سی یو، می بایست حداقل یک تا دو ماه این بخشها بستری شوند، مسئولان بیمارستانهای دولتی از پذیرش این قبیل بیماران طفره می روند و عنوان می کنند که بخش آی سی یو رزرو شده است.

وی با انتقاد از طرح موضوعی به نام "رزرو آی سی یو"، عنوان کرد: بیمارستان که رستوران نیست تا بخواهند بخش را رزرو کنند.

حیدری با اشاره به هزینه سرسام آور بستری بیماران در بخشهای ویژه بیمارستانی، گفت: وقتی این بیماران دچار مشکل تنفسی می شوند، می بایست در بخش آی سی یو بستری شوند که با توجه به مشکلاتی که در مسیر بستری در بیمارستانهای دولتی دارند، به ناچار به بیمارستان خصوصی می روند که تامین هزینه های آی سی یو در این بیمارستانها سر به فلک می گذارد.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران دیستروفی ادامه داد: خانواده این بیماران بعد از اینکه بیمارشان را چند روز در بخش خصوصی بستری می کنند، با شرح حال بیمار به بیمارستان دولتی می روند تا بتوانند بیمارشان را در آی سی یو آنجا بستری کنند. اما متاسفانه مسئولان بیمارستان دولتی بعد از دیدن شرح حال بیمار، متوجه می شوند او مبتلا به دیستروفی است و زمان زیادی در بخش آی سی یو خواهد ماند، از پذیرش بیمار طفره می روند و می گویند که تخت خالی نداریم.

وی همچنین از تحمیل هزینه های آی سی یو به خانواده بیماران در بخش دولتی خبر داد و گفت: با توجه به اینکه داروها و وسایل مورد نیاز این بیماران تحت پوشش بیمه نیست، هزینه ها در بخش دولتی هم برای آنها سنگین است و اکثر خانواده قادر به تامین این هزینه ها نیستند.

حیدری از حمایت انجمن در پرداخت بخشی از هزینه های درمانی این بیماران خبر داد و افزود: متاسفانه نه بیمه ها و نه سازمان بهزیستی، هیچ حمایتی از بیماران دیستروفی نمی کنند.

وی با اشاره به گران شدن قیمت تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران دیستروفی، گفت: دستگاه ونتیلاتور خانگی که قبلا 6 تا 7 میلیون قیمت داشت حالا به حدود 20 میلیون تومان رسیده و خانواده ای که می بایست از این دستگاه برای بیمارش در خانه استفاده کند، توان پرداخت چنین پولی را ندارد.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران دیستروفی در همین زمینه ادامه داد: البته فقط دستگاه ونتیلاتور نیست. بلکه دستگاه اکسیژن ساز، تصفیه هوا، ساکشن و... باید در کنار این دستگاه باشد تا بیمار بتواند تنفس کند. لذا، تامین این هزینه ها از عهده خانواده ها بر نمی آید و انجمن به برخی از آنها کمک می کند.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم