چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 15 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۲ / ۱۰:۱۷
کد مطلب: 19878
۲
۳

بیماریهای روانی که به هیولا تبدیل شده اند+ تصاویر

توبی آلن به طراحی هشت بیماری اضطراب، افسردگی، اسکیزوفرنی، هراس اجتماعی، اختلال شخصیت دوری گزین، اختلال شخصیت مرزی، پارانویا و اختلال هویت تجزیه‌ای به شکل هیولا پرداخته است.
به گفته آلن، این کارهای هنری برای سبک کردن این بیماریها طراحی نشده‌اند بلکه قصد دارند به این بیماریهای روانی نامفهوم کمی مفهوم داده و آنها را مانند بیماریهای فیزیکی تسخیرپذیر سازند.
وی اظهار امیدواری کرده که این نقاشی‌ها بتوانند به کاهش قبح بیماریهای روانی و تبدیل آنها به عناصر طنز و درک از این شرایط کمک کنند.
آلن این کار را با طراحی هیولای اضطراب به شکلی که برای خود وی به عنوان اضطراب آشنا بود، آغاز کرد؛ به این معنی که طراحی را طبیعی یافته بود.
وی هیولاها را به اندازه‌ای کوچک طراحی کرده که بتوانند بر روی شانه قربانی بنشینند و در گوش آنها چیزهایی را زمزمه کنند. این طراح همچنین رنگ هیولای اضطراب را تیره‌رنگ کشیده تا احساس سرکوبگر همراه با آنرا منعکس کند.
هیولای هراس اجتماعی وی نیز از پوست رنگ‌پریده شبیه مبتلایان به کم‌خونی برخوردار است چرا که بیشتر عمر خود را زیر زمین سر می‌کند. آلن همچنین صفحات محکمی برای این هیولا طراحی کرده که مانند سپر دفاعی عمل می‌کنند.
به گفته وی، هیولای اختلال شخصیت دوری‌گزین شبیه به هیولای هراس اجتماعی بوده با این تفاوت که ترجیح می‌دهد در روی زمین زندگی کرده و بیشتر در درختان پنهان شود. او این هیولا را با بالهای شبیه برگ طراحی کرده که به عنوان استتار عمل می‌کنند تا بتواند خود را از مردم اطرافش بپوشاند.
هیولای اختلال شخصیت مرزی به عنوان «ظریف‌ترین اما شاید شوم‌ترین هیولا» توصیف شده است. این موجودات به گفته آلن، بصورت گروهی اطراف قربانیانشان جمع شده تا احساسات آنها را تشدید کنند. وی این هیولا را کاملا از یخ ساخته تا روشن و نامرئی باشد.
هیولای اسکیزوفرنی یک شخصیت بدطینت بوده که با قربانیانش بازی کرده و از گازهای توهم‌زا برای کنترل و تاثیر بر دیگران استفاده می‌کند. هیولای افسردگی به شکلی طراحی شده که بی‌وقفه در اطراف پرواز کرده و چشمانش را برای مخفی کردن خود از دیگران بسته است. این هیولا دم مایع خود را اطراف قربانی خود حلقه کرده تا افسردگی خود را با آنها به اشتراک بگذارد. در همان زمان، این هیولا همچنین انرژی مثبت قربانی را جذب می‌کند.
هیولای اختلال هویت تجزیه‌ای می‌تواند شکل خود را به هر صورت که میخواهد تغییر داده و حتی به شکل فیزیکی شبیه افراد مختلف تبدیل شود. در نهایت هیولای پارانویا از گوشهای دراز برخوردار بوده که می‌تواند به شکل رادار برای جستجو برای فعالیتهای خطرناک عمل کند. اما در واقعیت آلن این گوشها را طوری طراحی کرده که در واقع بی‌استفاده هستند چرا که از غضروف خمیده و پشم ضخیمی برخوردارند که صدا را مغشوش و خفه می‌کنند./ ايسنا
  • افسردگی

    افسردگی

  • اختلال شخصیت دوری‌گزین

    اختلال شخصیت دوری‌گزین

  • اسکیزوفرنی

    اسکیزوفرنی

  • اختلال هویت تجزیه‌ای

    اختلال هویت تجزیه‌ای

  • اختلال شخصیت مرزی

    اختلال شخصیت مرزی

  • هراس اجتماعی

    هراس اجتماعی

  • پارانویا

    پارانویا

  • اضطراب

    اضطراب

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

فري
جالب است هنرمندان و روانشناسان براي بالا بردن سطح فرهنگي علمي اموزشي براي مواجه با بيماريها همكاري مي كنند و از ذهن هاي باز و خلاق امروزي استفاده مي كنند. زيرا براي اثباط زحمات خود نياز به تاييد غير متخصصين ندارند در نتيجه زحمات علمي و هنري خود را همپايه علوم به راحتي در اختيار جامعه جهاني مي گذارند.
جودکی
Iran, Islamic Republic of
اصلا نمیتونم باور کنم
توذهنم نمیگنجه این تشبیهات !
keyvan
Iran, Islamic Republic of
khob bod
مجوزهای نظام روانشناسی از یکم خرداد الکترونیکی می شود
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
شايد شخصي آنقدر ميل به درك شدن دارد، ميل به دوست داشته شدن ندارد