يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 5 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۱ / ۰۵:۰۰
کد مطلب: 12756
۰

ارزشیابی الکترونیک دانشگاهها برای اولین بار

رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت از ارزشیابی دانشگاههای علوم پزشکی به صورت الکترونیک خبر داد و گفت: این کار برای نخستین بار در وزارت بهداشت به صورت ثبت اطلاعات جزیی انجام می گیرد.
ابوالفضل رضایی در گفتگو با مهر افزود: دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی وزارت بهداشت را بر اساس اطلاعات جزیی از جمله مقاله، پایان نامه، اختراعات، کارهای علمی و پژوهشی ارزشیابی می کنیم.

وی افزود: این کار تا سه ماه آینده به اتمام می رسد و اگر موفق شویم تنها کشوری خواهیم بود که نظام ارزشیابی دانشگاهها و مراکز علمی را به صورت الکترونیک و با ثبت جزئیات انجام می دهیم.

رضایی خاطرنشان کرد: پس از اتمام این کار، یک نسخه از تمامی اطلاعات علمی و پژوهشی در سامانه ملی اطلاعات علمی کشور قرار داده می شود.

وی با اشاره به ویژگی این ارزشیابی یادآور شد: پس از اتمام این ارزشیابی و ثبت دقیق اطلاعات در حوزه تخصصی پزشکی می توانیم ادعا کنیم که در وزارت بهداشت کار کپی نخواهیم داشت و به سمتی حرکت می کنیم که جلوی پژوهش های تکراری را بگیریم.

رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر ضرورت ایجاد بانک های اطلاعات پژوهشی و پیشگیری در پژوهشهای تکراری، گفت: بر اساس اطلاعات ثبت شده در حوزه علوم پزشکی و ارزشیابی انجام گرفته، پژوهشگران یک حوزه تحقیقاتی مشخص می شوند و امکان دسترسی نیز فراهم می شود.

وی افزود: در واقع هر پژوهشگری که نیاز به تحقیق داشته باشد می تواند با جستجوی کلید واژه های خود از یک تحقیق، میزان فعالیت بر روی آن حوزه تخصصی، تعداد پژوهش های انجام شده، مطلع شود.

رضایی اظهار داشت: هم اکنون هم می توان این جستجو را در سایت تحقیقات ملی علوم پزشکی انجام داد که البته اکنون دارای برچسب برای تکمیل اطلاعات پژوهشی است.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "