چند ميانوعده غذايي سالم براي دانشآموزان
كارشناس دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت با اشاره به آغاز فصل مدارس، براي تغذيه دانش آموزان به جاي خريد چيپس و پفك، تهيه چند ميانوعده غذايي سالم را به والدين توصيه كرد.
به گزارش ایسنا، دكتر فروزان صالحي با اشاره به نقش تغذيه در نشاط و يادگيري دانشآموزان گفت: خوردن صبحانه بسياربااهميت است و در پيشگيري از بروز بسياري از اختلالات و بيماريها نقش مهمي دارد به طوري كه نخوردن صبحانه موجب كاهش قند خون و يادگيري در دانش آموزان ميشود.
وي توصيه كرد: دانش آموزان شبها زودتر بخوابند تا بتوانند زود از خواب بيدار شوند و با يك نرمش صبحگاهي وعده صبحانه را كامل ميل كنند.
وی نقش والدين را در الگوپذيري دانش آموزان بسيار با اهميت دانست و افزود: والدين دانش آموز بايد صبحانه را به همراه فرزند خود ميل كنند تا دانشآموز در كنار پدر و مادر بتواند صبحانهاش را بخورد.
کارشناس دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت با اشاره به نقش ميان وعده در تغذيه اظهار كرد: از مصرف غذاهايي كه نمك فراوان و چربي زياد دارند حتي الامكان پرهيز شود و دانش آموز را به خوردن ميان وعدههاي غذايي همچون نان و پنير، ساندويچ تخم مرغ، خيار، گوجه، سبزي و گردو كه بسيار مغذي هستند تشويق كرد. كتلت، انواع كوكوو ميوهها نيز نقش مهمي در تغذيه سالم و مفيد براي دانش آموزان دارند.
به گزارش ایسنا، دكتر فروزان صالحي با اشاره به نقش تغذيه در نشاط و يادگيري دانشآموزان گفت: خوردن صبحانه بسياربااهميت است و در پيشگيري از بروز بسياري از اختلالات و بيماريها نقش مهمي دارد به طوري كه نخوردن صبحانه موجب كاهش قند خون و يادگيري در دانش آموزان ميشود.
وي توصيه كرد: دانش آموزان شبها زودتر بخوابند تا بتوانند زود از خواب بيدار شوند و با يك نرمش صبحگاهي وعده صبحانه را كامل ميل كنند.
وی نقش والدين را در الگوپذيري دانش آموزان بسيار با اهميت دانست و افزود: والدين دانش آموز بايد صبحانه را به همراه فرزند خود ميل كنند تا دانشآموز در كنار پدر و مادر بتواند صبحانهاش را بخورد.
کارشناس دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت با اشاره به نقش ميان وعده در تغذيه اظهار كرد: از مصرف غذاهايي كه نمك فراوان و چربي زياد دارند حتي الامكان پرهيز شود و دانش آموز را به خوردن ميان وعدههاي غذايي همچون نان و پنير، ساندويچ تخم مرغ، خيار، گوجه، سبزي و گردو كه بسيار مغذي هستند تشويق كرد. كتلت، انواع كوكوو ميوهها نيز نقش مهمي در تغذيه سالم و مفيد براي دانش آموزان دارند.