چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 15 May 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۲ / ۱۵:۱۴
کد مطلب: 19750
۰

تعداد دانشجويان دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش ایسنا، میرزا محمدی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از دانشگاههای وابسته به وزارت علوم دانست و ارتقا و انتقال دانش کار، ایجاد مهارت، افزایش بهره‌وری، بروزرسانی، ارتقای دانش تجارب شاغلین، رشد استعدادهای بارز و به فعلیت رساندن استعدادهای نهفته برای تصدی شغل را از اهداف این دانشگاه برشمرد.

وی تدوین سیاست های توسعه آموزش علمی کاربردی برای برقراری تعاملات موثر با بخش های مولد اقتصادی به منظور شناخت نیازهای آموزش را از ارکان این دانشگاه عنوان و تصریح کرد : مراکز آموزش علمی کاربردی به گروه دولتی با 508 مرکز، عمومی با 273 مرکز و خصوصی با 287 مرکز تقسیم بندی شده اند.

وی راه اندازی مراکز درجوار کارخانه‌ها و مراکز صنعتی، گسترش دوره های آموزشی در سطح کارشناسی ارشد و دکترا، بازنگری محتوای دروس و تدریس دوره های کارشناسی ارشد جدید را از سیاست های آتی دانشگاه جامع علمی کاربردی دانست و خاطرنشان کرد: با وجود سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در تلاش هستیم دوره‌های دکتری را نیز راه اندازی کنیم.

مدیرکل نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت : در حال حاضر دانشجویان این دانشگاه در چهار گروه آموزشی صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر در حال تحصیل هستند و 34818 نفر نیز به عنوان مدرس فعالیت دارند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی