پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۳:۵۵
کد مطلب: 23125
۰

چرا نباید برنج را آبکش کنیم؟

زینب ابراهیمی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی درگفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: برنج سرشار از ویتامین‌های گروه B است. این ویتامین‌ها محلول در آب هستند و در سوخت وساز بدن نقش مهمی دارند. وقتی که برنج را خیس و یا آب کش می‌کنیم ویتامین‌های گروه B در اثر خیس کردن از بین می روند.

علت این امر به دور ریختن آب برنج در زمان آب کش کردن آن برمیگردد. وی افزود: بعضی از ویتامین‌های گروه B حساس هستند و وقتی که برنج را به صورت آبکش استفاده می‌کنیم از بین می‌روند پس بهتر است برنج به صورت کته مصرف گردد.

این متخصص اظهار داشت: ترشی جزء چاشنی‌های غذای اشتهاْآور است به معنای اینکه باعث می‌شود اشتهای فرد افزون گردد و غذا را بیشتر استفاده کند و در نهایت به چاقی او منجرمی گردد.اما نمی‌توانیم بگوییم که 100درصد به لاغری شخص منتهی می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم