پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2 May 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ / ۰۳:۲۷
کد مطلب: 26770
۰

از لیفتینگ پلک چشم چه می‌دانید؟

از لیفتینگ پلک چشم چه می‌دانید؟
نحوه انجام عمل لیفتینگ چشم تمامی مراحل عمل، تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌گیرد. البته گاهی از بیهوشی کامل هم استفاده می‌شود. این عمل، بین ۱ تا ۳ ساعت به طول می‌انجامد و طی آن، به طور معمول، جراح، برشی را در امتداد چین پلک بالایی ایجاد می‌کند. در مورد پلک پایین، برش‌ها فقط زیر مژه‌ها زده می‌شود. گاهی این برش‌ها، می‌تواند تا گوشه خارجی چشم هم امتداد داشته باشد. بعد از برش، بافت‌های اضافه چربی و همچنین عضلات برداشته می‌شوند. پوست اضافه هم فقط در موارد لزوم برداشته می‌شود. البته در بسیاری از موارد، فرد می‌تواند عمل لیزر را هم برای این منظور انتخاب نماید. عموما لیزر در مقایسه با لیفتینگ، خونریزی و تورم کمتری را به دنبال خواهد داشت. در بسیاری از موارد، به منظور جوانسازی بیشتر چهره، عمل لیفتینگ همراه با کشیدن صورت انجام می‌شود.

مراقبت در دوران نقاهت
پس از عمل جراحی، لازم است فرد، مراقبت‌های خاصی را برای بهبود سریع‌تر مورد توجه قرار دهد. البته وجود قرمزی و تورم در اطراف محل بخیه، کاملا طبیعی است. اما بعد از برطرف شدن بخیه‌ها، این علائم هم کم کم بهبود می‌یابند که در این میان، توجه به دستورهای ارائه شده از سوی پزشک، اهمیت زیادی خواهد داشت.
طبق دستور پزشک، در این مدت باید از آرایش چشم‌ها صرف نظر نمود و چشم‌ها را کاملا تمیز نگه داشت. برای کاهش التهاب و تورم، در صورت صلاحدید دکتر، کمپرس سرد هم بسیار موثر خواهد بود. در ضمن، قطره‌های چشمی نیز مانع از خشکی چشم‌ها می‌شوند که این مورد هم حتما باید با تایید دکتر متخصص انجام گیرد. پمادهای تجویز شده از سوی پزشک، برای بهبود بخیه‌ها سودمند و مفید خواهند بود و در طول هفته اول پس از عمل، بهتر است از برخی فعالیت‌های خاص مثل تماشای تلویزیون
و کار با کامپیو‌تر اجتناب شود.

 زمان بهبود
هر چند بخیه‌ها در عرض یک هفته برداشته می‌شوند، اما بهبود کامل این قسمت ممکن است مدتی طول کشیده و کبودی و قرمزی آن می‌تواند معمولا در حدود ۱۰ روز ادامه داشته باشد و پس از این مدت، بتدریج کمرنگ شده و ناپدید می‌شوند. طی این دوره، فرد باید از فعالیت‌هایی که فشاری را بر چشم تحمیل می‌کنند، اجتباب نماید و چنانچه دقیقا مطابق دستور متخصص مذکور عمل کند، بهبودی حتی سریع‌تر از زمان انتظار، حاصل خواهد شد. با مراقبت‌های لازم، حتی ممکن است فرد بتواند حدود ۱۰ روز پس از عمل، فعالیت‌های عادی خود را ازسرگیرد.
عوارض لیفتینگ
 شایع‌ترین عوارض لیفتینگ چشم؛ قرمزی، تورم، کبودی، سوزش و خارش چشم می‌باشد. برخی افراد ممکن است عوارضی مثل خشکی چشم، دوبینی یا تاری دید و افزایش حساسیت به نور را هم تجربه کنند. این عوارض ممکن است چند روز طول بکشد. علاوه براین، مشکل بستن چشم در هنگام خواب و اکتروپیون (ectropion) یا برگشت پلک‌ها به سمت خارج و نمایان شدن ملتحمه چشم نیز در موارد بسیار نادری دیده شده است.
از دیگر عوامل احتمالی این عمل، می‌توان به عفونت، زخم و اسکار اشاره کرد. البته با رعایت تمامی دستورهای مراقبتی لازم از سوی پزشک، می‌توان تا حد زیادی از بروز بسیاری از این عوارض جلوگیری نمود. هزینه این عمل جراحی، به طور معمول شامل هزینه جراح، متخصص بیهوشی، اتاق عمل و مواد و تجهیزات مورد استفاده در این عمل زیبایی بوده و ممکن است بسته به محل انجام عمل و پیچیدگی عمل جراحی، متفاوت باشد. بنابراین قبل از تصمیم به انجام این کار، بهتر است با دکتر متخصص در خصوص اهداف خود در اجرای عمل جراحی و شرایط قبل و بعد از آن، مشورت کرده و تمامی جوانب کار را کاملا بررسی نمایید. (آرایشیک)
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.